Setari Cookie-uri

Olivia Paunescu ofera sfaturi in materie de frumusete in emisiunea "Numai de bine"

Vedeta va avea rubrica de frumusete in care testeaza si dezvaluie publicului ultimele tendinte in materie de beauty si fashion

comunicat de presa

Olivia Paunescu, vedeta care arata mereu impecabil, le ofera doamnelor si domnisoarelor informatii utile, interesante si usor de pus in practica pentru o viata frumoasa, in noua emisiune, “Numai de bine”, difuzata in fiecare duminica de la ora 9:30 pe Antena 3.

Vedeta va avea in cadrul emisiunii “Numai de bine” rubrica de frumusete in care testeaza si dezvaluie publicului ultimele tendinte in materie de beauty si fashion in fiecare duminica dimineata.

olivia paunescu

Prezentatoarea Observatorului matinal considera ca moda este un spatiu frumos in care toata lumea este primita cu caldura. Pe parcursul emisiunii, aceasta ofera sfaturi si idei de tinute pentru doamnele si domnisoarele carora le place sa aiba grija de imaginea lor.

Stirista accentueaza ideea ca femeile nu ar trebui sa se resemneze si sa se complaca, ci le propune sa accepte si sa incerce o schimbare prin tinute chic, frumoase, decente si potrivite pentru silueta care le poarta.

Citește și:

Mai mult decat atat, Olivia va dezvalui trucurile si sfaturile despre frumusete si anume, solutiile pentru a improspata tenul, trucuri pentru accentuarea buzelor, va vorbi despre produsele de machiaj care nu ar trebui sa lipseasca din porfard si multe alte informatii utile si usor de pus in practica.

Olivia Paunescu va asteapta alaturi de prietenele si colegele ei, Maria Linda, Anca Lungu si Ela Craciun in fiecare duminica, incepand cu ora 9:30 pe Antena 3.

Vizionare placuta


Kudika
25 Martie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.