Setari Cookie-uri

Jessica Alba si Braun invita femeile sa se sustina reciproc prin lansarea campaniei breakfree

Braun si Jessica Alba lanseaza campania Braun #breakfree, invitand femeile din toata lumea sa se sprijine reciproc, prin scrierea unor mesaje de apreciere si incurajare.

Comunicat de presa

Astfel, initiativa isi propune ca prin aceste mesaje, sa ajute femeile sa se simta mai bine si sa le creasca increderea in sine.

Campania a avut ca punct de plecare un studiu* care a relevat ca judecatile dupa aparente, intre femei, pot fi un factor cheie care contribuie la sentimentul de neincredere al acestora. Pe de alta parte, incurajarile contribuie la sporirea increderii in sine.

Dr. Julia T. Wood, Professor of Humanities la Universitatea din Carolina de Nord**, afirma: "Ce spun alte femei despre noi, afecteaza felul in care ne simtim. Aceste judecati pot, fie sa intareasca neincrederea, fie sa ajute la construirea increderii in sine. Cand o femeie este generoasa cu o alta femeie si ii ofera o incurajare, ambele traiesc emotii pozitive."

Campania este lansata de Braun, brand-ul numarul 1 in lume in materie de produse pentru epilat si hair styling. Produsele de infrumusetare Braun sunt concepute sa faca femeile sa se simta frumoase, prin indepartarea unor bariere fizice care le pot submina increderea. Acum, Braun ajuta femeile sa-si depaseasca barierele emotionale prin incurajarea altor femei, lasand de-o parte judecatile.

Citește și:

Alexandra Dolfini, Global Braun Marketing Director, explica: "Produsele noastre de infrumusetare au un design inovator, oferind astfel calitate superioara si ajutand femeile sa arate si sa se simta bine in pielea lor. Cu toate acestea, stim ca multe femei se confrunta cu neincrederea. Campania este lansata sub hashtagul #breakfree si incurajeaza femeile sa se sprijine reciproc lasand la o parte judecatile. Vrem sa pornim un lant al pozitivismului in care femeile sa imparta mesaje de incurajare cu cele pe care le admira si respecta - haideti sa incepem o miscare feminista atat de puternica, incat sa nu poata fi oprita!"

Jessica Alba, numita de curand noul Beauty Ambassador al brand-ului, spune: "Sunt foarte incantata sa fac parte din aceasta campanie deoarece inteleg perfect sentimentul de neincredere si teama de a fi judecata, dar, stiu din proprie experienta cat de benefic este sprijinul feminin. Rog femeile sa spuna, sa imparta si sa-si arate sprijinul pentru prietenele lor, familie, colege - surori de pretutindeni. Haideti sa ne oferim incredere, ca sa ne detasam de indoieli si sa mergem cu fruntea putin mai sus", Jessica a mai adaugat: "Ganditi-va la o femeie pe care o admirati si spuneti-i astazi cat de mult inseamna pentru voi!"

Citește și:

Luna trecuta, Braun a anuntat semnarea contractului de imagine cu Jessica Alba si a confirmat ca actrita nominalizata la Globul de Aur va participa in campania integrata Braun #breakfree, care va rula pe mai multe canale, inclusiv print, in store, digital/social media si TV. Jessica va aparea de asemenea in clipul campaniei Braun Break Free care va fi difuzat din luna Aprilie.

Vizionare placuta


Kudika
28 Martie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.