Setari Cookie-uri

Un parfum exclusiv, in editie limitata by David Beckham

David Beckham prezinta cu mandrie cel mai vibrant parfum barbatesc: Intense Instinct. O reinterpretare profunda a parfumului David Beckham Instinct, noua varianta este disponibila in editie limitata, asadar profitati de moment!

Comunicat de presa

Concentrat si determinat, David Beckham s-a bucurat de multe momente speciale in domenii precum sportul si moda, dar si in viata personala. Inspirat de inteligenta sportivului, dar si de increderea in sine si abilitatea sa de a depasi orice obstacol, Intense Instinct este un parfum aromat fructat care va inspira orice barbat hotarat si increzator in fortele proprii.

David Beckham declara: "Intense Instinct este un parfum revigorant, cu o aroma moderna ce include note verzi, luminoase si tuse lemnoase. Cred ca este important sa iti urmezi instinctul in viata. Aceasta a fost si sursa de inspiratie pentru noul meu parfum in editie limitata."

Aroma Intensa

Parfumul se deschide cu note proaspete de pepene, lamaie zemoasa si ghimbir intepator. Aroma este amplificata de notele de coriandru, cedru si frunze de violete care confera parfumului un aer indraznet si masculin. Parfumul este completat de notele de baza lemnoase de cedru alb si tec, invaluite in arome senzuale de mosc.

Citește și:

Stil intens

Liniile clare, simple, ale noului recipient Intense Instinct si cutia in care se regaseste acesta, sunt o declaratie a stilului modern, in timp cesticla in nuante de rosu intens si capacul argintiu sunt un simbol al elegantei. Aceasta este completata de o cutie sofisticata, creand impreuna un sentiment puternic masculin.

Imagine intensa

Spiritul intens al parfumului este captat in mod fantastic de David Beckham in campania publicitara. David este fotografiat frontal, privind direct spre camera. Pe un fundal rosu intens, portretul lui David reflecta concentrarea si indarjirea sportivului.

Pregateste-te pentru o experienta intensa cu noua editie limitata Intense Instinct by David Beckham. Momentul este acum!

Vizionare placuta


Kudika
28 Martie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.