Setari Cookie-uri

Rochii de mireasa Alice Design - intruchiparea feminitatii

Rochiile de mireasa sunt create din cele mai bune materiale cu aplicatii de pietre pretioase si broderii lucrate manual

comunicat de presa

Vrei ca nunta ta sa fie ca in povesti? O nunta la care sa fii frumoasa si radianta? Daca se apropie ziua cea mare in care vei imbraca rochia alba de mireasa si nu esti inca decisa asupra modelului, Alice Design iti vine in ajutor cu o colectie unica, in care broderiile lucrate manual, dantela si boemul sunt cuvintele cheie ale colectiei acestui an.

Lucrate manual, diafane si feminine, rochiile Alice Design vor face ca in cea mai importanta zi din viata ta sa te simti o femeie delicata si, in acelasi timp puternica. Purtand rochiile de mireasa Alice Design, orice femeie poate fi remarcata, iar simpla ei prezenta va fi, cu siguranta, o aparitie sofisticata.

Ziua nuntii inseamna sa radiezi de fericire si sa imparti un strop de bucurie tuturor celor prezenti. Dar, mai mult decat atat, ziua nuntii inseamna sa fii cea mai frumoasa intr-o rochie care sa iti puna in evidenta silueta si personalitatea.

Citește și:

Rochiile Alice Design intruchipeaza in totalitate rafinamentul, prospetimea si romantismul. Fie ca este vorba despre un stil clasic, vintage sau modern, rochiile de mireasa Alice Design iti vor da un plus de valoare, frumusete si seductie in orice sezon. Rochiile de mireasa Alice Design sunt feminine, diafane, romantice, indraznete si se regasesc intr-o varietate de stiluri, nuante si modele.

Alice Design vine cu un concept nou si unic, pentru ca asa trebuie sa fie si nunta ta: unica! Rochiile sunt create din cele mai bune materiale cu aplicatii de pietre pretioase si broderii lucrate manual, iar modelele sunt croite special pentru a te simti frumoasa astfel incat in ziua nuntii sa fii cu adevarat in centrul atentiei. Rochiile de mireasa Alice Design au preturi special create pentru nevoile tale si iti ofera prilejul de a te putea bucura de cea mai frumoasa zi din viata.

Citește și:

Nu conteaza care este varsta, stilul, marimea sau bugetul miresei. Alice Design depune efortul pentru a crea intotdeauna rochia perfecta si pentru a straluci in cel mai important moment al vietii.
Pentru mai multe informatii si modele de rochii de mirese, ne puteti vizita pe site-ul Alice Design.ro si pe pagina oficiala de Facebook Alice Design.

Vizionare placuta


Kudika
28 Martie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.