Setari Cookie-uri

Noua colectie Sepala Primavara-Vara 2014

Selfeet, un nou trend in online

Comunicat de presa

Primavara vine cu cele mai frumoase #selfeet din noua colectie Sepala. Campania de comunicare a colectiei Sepala Primavara- Vara 2014 are la baza conceptul de #selfeet, pozele pe care ti le faci singur si le impartasesti prietenilor in social media, insa de aceasta data in centrul atentiei sunt picioarele si pantofii care ii pun in evidenta.

Dintotdeauna picioarele au avut o simbolistica aparte, reprezentand partea terestra, aspectul concret si fizic al fiintei noastre. Urmarind noul val digital, Mihaela Glavan lanseaza hashtag-ul cu scopul de a reuni intr-un mod cat mai actual perceptiile oamenilor asupra importantei acordate incaltamintei.

Pentru promovarea conceptului au fost alese persoane din diverse medii creative, care timp de mai multe zile au publicat pe conturile personale de Facebook si Instagram #selfeet-uri, contribuind astfel la difuzarea trendului. Ulterior, odata lansata noua colectie a Mihaelei Glavan, a urmat astazi asumarea hashtag-ului #selfeet, prin alaturarea cu hashtag-ul #mihaelaglavan.

Citește și:

Colectia Sepala Primavara-Vara 2014 isi propune o abordare mai putin conventionala a tiparului clasic de stiletto prin decupaje grafice, ferme, cu detalii din zona balerinilor (piesa cu elastic), astfel incat pantoful sa se muleze perfect pe forma piciorului. Este un omagiu adus esteticului, dar si un plus adus confortului.

Structurata in doua registre, piese basic in culori nude, negru auriu si argintiu, dar si modele cu o paleta cromatica variata de la pasteluri la tonuri puternice de culoare (albastru, indigo, galben solar, verde smarald) colectia incanta privirile prin rafinament, structura si simplitate construita.

Pasionatele de #selfeet pot comanda incepand cu 18 martie 2014 cele mai noi modele de pantofi stiletto, botine decupate sau sandale din colectia Sepala, dar si cateva modele Mihaela Glavan atat in atelier cat si online pe www.sepala.ro.

Citește și:

Site-ul www.sepala.ro a fost lansat anul trecut la sfarsitul lunii noiembrie, fiind exclusiv un online shop, unde iti poti alege si comanda incaltamintea si accesoriile preferate semnate Mihaela Glavan. Site-ul este optimizat pentru toate device-urile si e usor de folosit, fiind foarte bine structurat - exista sectiuni separate pentru femei, copii, barbati, mirese, chiar si o sectiune permanenta cu produse la reducere. Plata se face, la alegere, online cu cardul, ramburs sau prin ordin de plata.

Sursa foto prima pagina: Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
28 Martie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.