Setari Cookie-uri

Olivia Paunescu, vacanta de vis in Dubai

"Am petrecut o saptamana minunata in orasul meu de suflet!"

Olivia Paunescu a trait o experienta inegalabila intr-un magazin de pantofi din Dubai. Vedeta isi dorea o percehe de pantofi, dar nu stia pe care sa ii selecteze dintr-o multitudine de culori si modele. „ Am ales o pereche de pantofi doar la privirea unei araboaice care m-a convins doar prin limbajul corpului. Dupa ce am atins incaltamintea, araboaica mi-a facut cu ochiul semn ca am ales perechea potrivita. Nu voi uita niciodata acel moment”, a povestit amuzata Olivia.

Olivia Paunescu a ales pentru a cincea oara, Dubaiul, o locatie exotica, menita să-i aduca relaxarea după care tanjea. Stirista este de-a dreptul impresionata de fiecare data cand merge in Dubai, acest oras transformandu-se in destinatia ei preferata.

olivia paunescu dubai

Vedeta s-a delectat in cele sapte zile pe care le-a petrecut in orasul sau preferat cu mancare traditionala, plimbari cu camila in desert si dansuri orientale. Mai mult, Olivia a admirat spectacolul de senzatie oferit de fantana arteziana, a carei apa se unduieste pe ritmuri arabesti.

Citește și:

Stirista a luat masa la etajul 124 al caldirii ce „atinge cerul”, Burj Khalifa. „Liftul urca in doar 60 de secunde la etajul 124, senzatia este una deosebita. Panorama de la etajul 124 nu poate fi descrisa. Am trait o experienta aparte!”, a declarat Olivia Paunescu.

Olivia s-a intors din vacanta plina de viata, relaxata si cu bateriile incarcate la maximum.

Pe Olivia o puteti urmari in fiecare zi de luni pana vineri, incepand cu ora 6, la Observatorul Matinal pe Antena 1, alaturi de Valentin Butnaru.

Vizionare placuta


Kudika
31 Martie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.