Setari Cookie-uri

Mic ghid pentru shopping online: Vivre.ro

Shoppingul online a devenit extrem de popular in zilele noastre.

Cumparaturile online au devenit extrem de popular in zilele noastre. Motivele sunt lesne de inteles: noi, soarecii de calculator, vedem rar lumina zilei si chiar mai rar becurile mall-urilor. Ne este mult mai usor sa ne facem cumparaturile din spatele monitorului, sa ne gandim si sa ne razgandim de 100 de ori inainte de a plasa o comanda, sa analizam produsul dorit din toate unghiurile, sa cautam pe google mai multe informatii si cel mai bun raport pret-calitate.

Acestea ar fi doar cateva dintre motivele pentru care eu am trecut aproape complet granita spre shoppingul online. Unul dintre magazinele mele preferate, primul din seria celor pe care urmeaza sa vi le prezint, este Vivre.ro. Vivre este un club online de shopping pentru casa, gradina si accesorii.

Am descoperit Vivre in urma cu mai bine de un an. Imi redecoram dormitorul si eram „speriata” de preturile mari pe care le gaseam in magazinele de specialitate. Draperiile, perdelele si asternuturile, pe care le visam asortate, depaseau cu totul bugetul meu de renovare. Din fericire, le-am gasit pe Vivre. Le-am comandat cu teama: una dintre regulile shoppingului online este aceea care spune ca produsul real nu arata la fel de bine precum cel din poza. De aceasta data insa, surpriza a fost de proportii: produsul real arata mai bine decat cel din poza. Mi-a fost suficient pentru a deveni client fidel al magazinului online Vivre.ro. Am comandat in repetate randuri de atunci si de fiecare data am fost foarte multumita. De aceea, va recomand Vivre cu drag.

Citește și:

La cea mai recenta comanda m-am simtit ca un copil in fata bradului de Craciun! Cautam de ceva vreme un set elegant de tacamuri de masa. Am ales cu greu dintr-o varietate mare, iar alegerea mea a fost atat de inspirata incat abia astept urmatoarea masa cu prietenii pentru a ma lauda cu ele.

Pe langa setul de tacamuri m-am rasfatat cu cateva produse de ingrijire personala: o pila electrica dupa care unghiile mele tanjeau de ceva vreme, o perie de fata de la care astept miracole in urmatoarele saptamani si un set pentru exfoliere si epilare cu care am mers la sigur pentru ca imi mai cumparasem unul in urma cu cativa ani, in timpul unei excursii in Italia.

Pentru ca ma consider deja o cumparatoare cu experienta, va ofer cu drag cateva „instructiuni” de folosire a site-ului:

1. Fiecare campanie dureaza cateva zile– daca ai gasit un produs care iti place, este bine sa il comanzi fiindca odata finalizata campania, nu il mai poti cumpara.

Citește și:

2. Este util sa te abonezi la newsletter - astfel poti fi la curent cu fiecare camapanie in parte.

3. Daca ai in plan sa redecorezi casa, asteapta cuminte campania de care ai nevoie. Vei gasi produse frumoase la preturi rezonabile.

4. Plata este sigura. Poti opta atat pentru atat pentru plata online, cu cardul, cat si pentru achitarea produselor la livrarea de catre curier. Vivre foloseste serviciile PayU.

5. Livrarea comenzii dureaza 3-4 saptamani. Ultima mea comanda a fost plasata pe 4 martie, iar curierul a adus produsele pe 28 martie.

6. Daca recomanzii Vivre unui prieten, primesti 20 Lei la prima lui comanda.

7. Comenzile de peste 300 lei beneficiaza de livrare gratuita.

8. Vaneaza ofertele pe Vivre Bazar! Au livrare intr-o saptamana si preturi reduse.

9. Ai dreptul sa te razgandesti. Comenzile pot fi returnate in termen de 10 zile. Returnarea produselor este gratuita (transportul fiind asigurat de Vivre), se face tot prin curier.

Citește și:

10. Daca nu gasesti produsul pe care ti-l doresti, nu trebuie decat sa ai rabdare. Diversitatea produselor vandute pe Vivre este foarte mare. Intr-un magazin offline nu vei putea niciodata sa gasesti o varietate atat de larga. In plus, produsele disponibile pe Vivre sunt de calitate superioara si nu pot fi gasite in alte magazine din Romania. Multe dintre acestea sunt aduse din strainatate - de aici si timpul de livrare mai mare. Pe Vivre gasesti multe produse care in majoritatea cazurilor nu se gasesc la alti furnizori din Romania, deci aduse in exclusivitate. In orice caz, asteptarea merita!

Vizionare placuta


Kudika
1 Aprilie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.