Setari Cookie-uri

Persil Expert Gel - curatenie perfecta, acum si cu prospetime irezistibila de lavanda

Persil Expert Gel este disponibil acum intr-o noua varianta, cu parfum proaspat, aromat si relaxant de lavanda, care se mentine un timp indelungat.

comunicat de presa

Inspirat de prospetimea lavandei originare din Provence, Persil Expert Gel Lavanda ofera acum o noua dimensiune curateniei perfecte, aducand experienta senzoriala a parfumului autentic de lavanda mai aproape, in casele noastre.

Noul Persil Expert Gel Lavanda combina prospetimea parfumului indelungat de lavanda cu puterea mare de indepartare a petelor. Formula sa performanta devine activa imediat, chiar si la temperaturi scazute de 20 grade, datorita unei combinatii unice de 6 enzime, care asigura o putere superioara de curatare.

Noul Persil Expert Gel cu parfum proaspat de lavanda poate fi folosit atat pentru spalarea manuala, cat si pentru cea automata, fiind disponibil in urmatoarele gramaje:

Persil Expert Gel Lavanda, 20 spalari: 23,93 lei/buc. (8 buc./ uv)
Persil Expert Gel Lavanda, 40 spalari: 46,98 lei/ buc (4 buc./ uv)
Persil Expert Gel Lavanda, 60 spalari: 68,57 lei/buc. (4 buc./ uv)

Citește și:

Noul Persil Expert Gel Lavanda va fi disponibil si in varianta Convenience: Persil Duo Caps Lavanda - cu diferite impachetari (15 spalari, 32 spalari si 48 spalari).

Detergentul lichid, „detergentul viitorului“

Spre deosebire de detergentul pudra, detergentii lichizi din gama Persil Expert Gel nu lasa urme pe haine, pentru ca se dizolva complet in apa, sunt mai usor de depozitat si de utilizat. Supranumit si „detergentul viitorului", detergentul lichid este un nou mod de a spala, fiind adaptat nevoilor consumatorului modern.

Parteneriatul cu vedeta Iuliana Tudor continua intr-un nou spot TV

Din toamna anului 2013, Persil a demarat in Romania o ampla campanie de promovare a beneficiilor detergentului gel, ce o are in prim-plan pe renumita prezentatoare TV Iuliana Tudor. Parteneriatul dintre Persil si Iuliana Tudor va continua si in 2014, vedeta fiind personajul principal al noului spot TV pentru noua varianta Persil Expert Gel Lavanda.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Aprilie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.