Setari Cookie-uri

Secretul genelor seducatoare

Cucereste din priviri ! Astor lanseaza SEDUCTION CODES No1 Volume & Definition Mascara, primul produs din noua linie de mascara pentru stilizarea genelor.

Comunicat de presa

Descopera gene cu volum si perfect definite, imbracate in negrul cel mai intens! Pentru a-ti completa look-ul seducator, Astor lanseaza gelul transparent pentru sprancene SEDUCTION CODES.

"Seductia vine din priviri", dezvaluie Heidi Klum, consultant artistic Astor. Noua linie de mascara SEDUCTION CODES iti confera armele pentru a obtine gene superbe, oferindu-ti totodata increderea de a fi puternica, frumoasa, feminina. Si nu este nimic mai seducator decat asta!”, completeaza Heidi.

Mascara SEDUCTION CODES No1 pentru volum si definire

Iti doresti ca genele tale sa iasa in evidenta? Ai nevoie de volum si definire. Ofera-le genelor tale tratamentul pe care il merita invaluindu-le in formula seducatoare a noii mascara SEDUCTION CODES No1 pentru volum si definire.

• Pensula acopera fiecare geana oferind ultra-volum si definire.
• Genele sunt imbracate intr-un strat matasos de tus.

Heidi adauga: "Trucul meu preferat de frumusete este sa ofer volum si definire genelor. Sa fluturi genele perfect definite este de-a dreptul seducator. Si nu este deloc dificil sa obtii genele perfecte cu noua mascara SEDUCTION CODES No1 pentru volum si definire. Pensula inteligenta imbraca fiecare geana, lasandu-le matasoase si frumoase."

Design seducator

Citește și:


Recipientul noii mascara este cu adevarat glamour, imbracat in auriu si decorat cu un model senzual in romburi ce aminteste de tesaturile pretioase. Design-ul irezistibil este finisat cu fonturi feminine. Noua franciza Seduction Codes are un design foarte chic, ultra-feminin, in spiritul boudoir.

Gelul transparent pentru sprancene SEDUCTION CODES


Sprancenele definite raman in tendinte. Acum poti fixa si defini sprancenele foarte usor cu noul gel transparent SEDUCTION CODES. Este o tusa esentiala in definirea machiajului ochilor.

• Usor de aplicat, gelul ofera o stralucire naturala sprancenelor si le fixeaza perfect.
• Formula transparenta este potrivita pentru sprancene de orice culoare, lasand un aspect matasos acestora.
• Gelul pentru sprancene este intr-un recipient cilindric negru, cu o serie de linii grafice argintii care subliniaza definirea pe care acesta o ofera sprancenelor.

Heidi este deja fan al acestui gel de sprancene: "Cand creezi un machiaj seducator al ochilor, nu uita de sprancene. Sprancenele bine definite atrag instant atentia catre ochi. Imi place sa folosesc gelul transparent pentru sprancene SEDUCTION CODES pentru stralucirea subtila pe care o ofera si pentru efectul matasos."

Heidi Klum despre seductie

Citește și:


Heidi Klum impartaseste gandurile sale despre seductie in spotul TV pentru noua mascara pentru volum si definire SEDUCTION CODES No1. Foarte naturala, Heidi incepe o conversatie prietenoasa si relaxata, dezvaluind ca seductia este in priviri. Odata ce incepe sa aplice mascara, ii putem observa ochii fermecatori si genele din toate unghiurile. La final, Heidi incurajeaza femeile sa indrazneasca sa fie ele insele.

Sursa foto prima pagina: Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
3 Aprilie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.