Setari Cookie-uri

Colectia TALLULAH - Intampina vara in picioarele goale!

Pietre, snakeskin, animal print, straluciri aurii, bronz, flori metalice

comunicat de presa:

Meli Melo Paris, unul dintre principalii retaileri locali de bijuterii si accesorii fashion din Romania, lanseaza cea mai noua colectie – Tallulah – inspirata de femeia cu o frumusete clasica, naturala, cu o atitudine retrasa, aparent inabordabila, sofisticata, dar care in acelasi timp adora sa mearga desculta pe plaja. Femeia care poarta Tallulah este timida, copilaroasa, dar increzatoare in acelasi timp.

Aceste combinatii de contraste definesc trend-ul acestui sezon si noua tema de accesorii si bijuterii Meli Melo. Elementele prezente in colectie sunt florile negre cu petale din cristale, elemente metalice si mult animal print si snakeskin, conturand un aspect pur dar cu straluciri vintage.

Intalnim nuante ale pamantului, rosu, auriu, aramiu, care se imbina armonioscu argintiul stralucitor si auriul antic. Bronzul va fi pus in valoare de accesoriile statement ale caror culoare vedeta, auriul, va fi must-have in bagajul oricarei fashioniste, pentru escapada de la mare.

Citește și:

Tallulah te invita la plaja, in picioarele goale.
Pregateste-te pentru vacanta sezonului!

Noua colectie Meli Melo Paris este disponibila in cele 40 de magazine din retea, atat in Romania, cat si in Bulgaria sau Republica Moldova, dar si online pe www.melimelo.ro , incepand cu 11 aprilie, 2014.

foto prima pagina: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
8 Aprilie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.