Setari Cookie-uri

Amway prezinta Artistry Ideal Radiance

Previne. Trateaza. Protejeaza

comunicat de presa

Noul trend in frumusete, cel de iluminare a pielii, avanseaza si evolueaza cu viteza luminii, pe masura ce femeile aspira la cea mai noua expresie a tineretii: luminozitate, transluciditate si uniformitate. De fapt, ARTISTRY™ a facut un sondaj in randul femeilor din intreaga lume si a creat o noua gama de produse de frumusete si stralucire, vizand tocmai aceste repere. Rezultatul: IDEAL RADIANCE, un sistem de trei produse de stralucire, care functioneaza pe baza unei tehnologii speciale 3D, menita sa combata iritarea, aparitia hiper-pigmentarii si protectia mediului, oferindu-i pielii o stralucire remarcabila.

Iritarea pielii este aproape imposibil de evitat, fenomen amplificat de expunerea la raze ultraviolete, stres si chiar si imbatranire cronologica.

Industria de frumusete nu a dus lipsa, in ultimii 10 ani, de solutii care sa vizeze ridurile, insa, in prezent, principala grija, devenita aproape o obsesie la nivel mondial printre femei, o constituie tonurile inegale ale pielii, potrivit unui studiu efectuat in 2012 de compania de cercetari Mintel.

Citește și:

Previne. Trateaza. Protejeaza

Colectia IDEAL RADIANCE ™ abordeaza stralucirea pielii intr-o maniera holistica si cuprinzatoare. In colaborare cu laboratoarele din Asia si prestigiosul consiliu de consultanti stiintifici (Scientific Advisory Board - SAB), cercetatorii ARTISTRY™ au studiat in profunzime si au ajuns la o combinatie puternica de plante si tehnologie inovatoare de stralucire, pentru a calma pielea iritata, estompa petele si asigura o hidratare superioara si protectie impotriva factorilor care duc la pigmentare.

Perle de intelepciune

Prevenirea vine in forma unui amestec calmant de plante alese pentru beneficiile lor de restaurare a pielii: amestecul Multiflora ce contine margarete englezesti, muscate europene, iasomie, luminita de seara si salcam japonez. In plus, o formula extrem de concentrata de proteine din perle prezinta beneficii calmante avansate, ajutand la diminuarea petelor vizibile, precum si la reducerea depigmentarii.
Mai mult, un amestec special de seminte de chia si extract de rodii, crescute si recoltate in fermele sustenabile Amway, trateaza petele intunecate si ajuta la estomparea lor, contribuind la uniformizarea tonului pielii.

Citește și:

Ultimul pas implica hidratare si protectie impotriva numerosilor factori care provoaca iritatia pielii. Pentru a atinge acest obiectiv, este folosita o tehnologie 3D de iluminare, care presupune implementarea a trei ingrediente puternice, pentru a oferi calmare, stralucire si hidratare, in adancimea pielii, printr-un sistem special de lipozomi. Aceste ingrediente includ: extract calmant de lemn dulce, ferment de cireste acerola, un agent de stralucire a pielii si Ceramida 3, o lipida naturala proprie pielii, care ajuta la hidratare.

Performanta radianta – rezultatele testelor clinice

Esenta pentru luminozitate ARTISTRY IDEAL RADIANCE™ este un produs fin si concentrat, cu absorbtie rapida, ale carui ingrediente active confera tenului hidratare si stralucire, lasandu-l curat, uniform si luminos. 76% dintre femeile care au testat produsul au confirmat ca esenta pentru luminozitate ARTISTRY IDEAL RADIANCE le-a ajutat sa obtina un ten mai radiant in numai doua saptamani, in timp ce 97% dintre femeile care au testat produsul au putut observa un ten mai radiant in mod vizibil in numai patru saptamani *

Citește și:

Formula concentrata a corectorului pentru imperfectiuni ARTISTRY IDEAL RADIANCE™ actioneaza asupra petelor inchise la culoare ale epidermei si zonelor depigmentate, pentru a dezvalui un ten mai uniform si mai radiant. Dupa numai patru saptamani, 82% dintre femeile care au testat produsul au confirmat reducerea hiperpigmentarii. 97% dintre femeile care au testat produsul au obtinut un ten mai luminos si mai stralucitor in mod vizibil şi masurabil dupa numai 12 saptamani. *

Crema intens hidratanta pentru luminozitate ARTISTRY IDEAL RADIANCE™ ajuta la uniformizarea tenului, conferindu-i un aspect mai luminos si refacandu-i bariera naturala de hidratare. Dupa numai opt saptamani, 84% dintre femeile care au testat produsul au precizat ca aspectul tenului lor este mai uniform, devenind cu pana la 131% mai hidratant, dupa numai 15 minute, efect ce dureaza opt ore.*

Citește și:

*Atunci cand este folosit ca parte integranta a ARTISTRY IDEAL RADIANCE Power System

De unde poate fi achizitionata

Gama de produse ARTISTRY IDEAL RADIANCE™ se lanseaza oficial in Romania pe 24 Aprilie 2014 si poate fi cumparata prin intermediul celor 40.000 de Intreprinzatori Amway din Romania.

Vizionare placuta


Kudika
9 Aprilie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.