Laura Cosoi, o gospodina desavarsita.
Laura Cosoi a fost invitatul principal al primei editii “Gatim pentru Transfagarasan”, ce a avut loc langa Catatea Poenari,( 38 de kilometri de Curtea de Arges), pe celebrul drum Transfagarasan, la hotelul Valea cu Pesti.
Vedeta a reusit sa se remarce printre jurnalisti si bloggeri culnari care au dorit sa isi arate talentele de bucatari in peraparera unor mancaruri numai din peste. Din meniu nu a lipsit calcanul, pastravul- “pestele-vedeta” de la Valea cu Pesti, somonul si nu in ultimul rand fructele de mare.
Dupa competitia culinara, Laura Cosoi s-a bucurat de frumusetea peisajelor din zona Lacului Vidraru si a muntilor Fagaras, loc minunat in care se afla, la o altitudine de 875 metri hotelul Valea cu Pesti.
Laura a fost de-a dreptul fascinata de frumusetea locului si a spus ca se va intoarce aici ori de cate ori timpul ii va permite:
- Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice.
- Laura Cosoi, prinsă în haosul din Portugalia: Am trăit momente apocaliptice...
- Cât costă un cozonac făcut de Laura Cosoi și Gabriela Cristea: prețurile piperate ale vedetelor autohtone
- ProTicket aduce spectacole de neratat în martie, comedie, teatru clasic și trei tenori italieni
“Este o zona cu adevarat fascinanta. Peisajul iti ofera o panorama minunata, asadar ma voi intoarce la Valea cu Pesti sa ma bucur de minunatiile naturii si de aerul curat cand timpul imi va permite acest lucru.”