Setari Cookie-uri

Durex lanseaza noua generatie de prezervative dedicata senzatiilor naturale

Cu totii ne dorim sa fim autentici, sa renuntam la inhibitii si sa traim mai intens fiecare moment. Actul sexual este unul dintre putinele momente in care putem da frau liber senzatiilor si reusim sa simtim cu adevarat fiecare atingere, fiecare miscare, fiecare gest.

comunicat de presa

Durex te incurajeaza sa traiesti mai intens actul sexual si lanseaza prezervativul fara latex, pentru ca tu sa simti fiecare atingere mai intens ca niciodata. Noua generatie de prezervative Real Feel este realizata dintr-un material special care ajuta la cresterea sensibilitatii si ofera senzatia de atingere naturala. Durex a dezvoltat acest material pentru a creste sensibilitatea si intimitatea in cuplu, maximizand astfel placerea ambilor parteneri si imbunatatind viata sexuala.

De altfel, un studiu realizat in SUA dezvaluie ca oamenii au in vedere 3 beneficii atunci cand isi aleg prezervativul: calitatea superioara, increderea in brand si senzatia oferita, care trebuie sa fie cat mai aproape de cea naturala. Mai mult decat atat, sensibilitatea scazuta este printre cele mai mari neplaceri sesizate de cei care folosesc prezervativ. Conform unui studiu realizat recent de Durex, 71% dintre respondenti sunt de acord ca noul produs ofera o senzatie naturala.

Citește și:

Viata sexuala este unul dintre cele mai importante aspecte din viata noastra, 83% dintre cei intervievati confirma ca o viata sexuala satisfacatoare ii ajuta sa aiba un stil de viata mai bun, mentinandu-le starea de bine si sanatatea.

Durex considera ca nimic nu ar trebui sa stea in calea unei vieti sexuale extraordinare si de aceea continua sa dezvolte produse care contribuie semnificativ la imbunatatirea vietii sexuale.

Vizionare placuta


Kudika
11 Aprilie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.