Setari Cookie-uri

Iepurasul vine cu pantofi!

Faptul ca trebuie sa porti ceva nou de Paste este litera de lege! Iar cum niciodata nu ai prea multi pantofi, este clar ca acel ceva va fi o pereche de pantofi absolut deosebita, cu care sa te simti bine in zi de sarbatoare sau la o petrecere iesita din tipare.

Comunicat de presa

Deichmann iti propune cateva modele care stiu sa se faca remarcate oriunde, prin detaliile rafinate sau extravagante.

Balerinii si loaferii se mentin printre favoriti si in acest sezon, asa ca nu vei da gres daca alegi aceste perechi de pantofi comode, cu talpa joasa, care nu te vor dezamagi la plimbarile lungi prin oras. Alege o culoare pastel, pentru a fi in ton cu Pastele si pentru a-ti asigura pata de culoare din outfit, imprimeurile florale sau un categoric negru. Nu uita ca accentele metalice sunt de mare efect in sezonul cald. Si baretele se numara printre elementele repuse in lumina de marii designeri ai lumii.

Pentru o aparitie eleganta, poarta o pereche de pumps. Culorile sunt mai putin importante atunci cand accentul cade pe detaliile de metal, broderii sau decupaje trendy. Peeptops sunt o alegere foarte buna pentru aceasta perioada a anului, facand trecerea de la pantoful inchis la sandale. Daca adopti o tinuta mai indrazneata, fii sigura ca o pereche de pumps cu platforma va tine pasul cu atitudinea ta.

Cu siguranta, iti place sa fii la inaltime, fara ca picioarele tale sa aiba de suferit. Platformele fac exact acest lucru, asigurandu-ti stabilitate, dar si un plus de stil. Te vei indragosti pe loc de aceste modele neconventionale, care au tot ce le trebuie pentru a fi pe covorul rosu: t-straps, nituri decorative, lanturi metalice, imprimeu pe toc sau talpa cu decupaj.

Citește și:

Sursa foto: Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
14 Aprilie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.