Setari Cookie-uri

Shiseido SPA, primul centru SPA din Romania acreditat la nivel european

Shiseido SPA a obtinut de curand certificarea EuropaSPA day spa, ce recunoaste indeplinirea standardelor internationale in materie de servicii, siguranta, igiena si infrastructura, specifice acestui domeniu.

comunicat de presa

Shiseido SPA a obtinut de curand certificarea „EuropaSPA day spa”, ce recunoaste indeplinirea standardelor internationale in materie de servicii, siguranta, igiena si infrastructura, specifice acestui domeniu. Astfel, centrul SPA gazduit de Stejarii Country Club este, in prezent, singurul din Romania care detine aceasta acreditare.

Procedurile de control si audit EuropeSPA sunt derulate de experti independenti si au la baza peste 30 de legi si proceduri internationale, oferind, astfel, cea mai inalta recunoastere a calitatii serviciilor puse la dispozitie clientilor Shiseido SPA.

“Aceasta reusita aduce Shiseido SPA, precum si industria de profil din Romania, pe harta europeana a centrelor SPA. Certificarea EuropeSPA reconfirma, totodata, calitatea serviciilor si expertiza Shiseido in dezvoltarea unui concept international in Romania. Succesul se datoreaza unei echipe dedicate de profesionisti, care si-a insusit principiile esentiale dupa care compania japoneza se ghideaza, oferind, astfel, clientilor o experienta completa, la cele mai inalte standarde”, a declarat Helen Coulon, Consultant Shiseido SPA.

Procesul de acreditare desfasurat de expertii EuropeSPA include urmatorii pasi: comunicarea obiectivelor si tipul de certificare vizat de catre aplicant, etapa optionala de pre-testare pentru a verifica daca centrul SPA poate parcurge cu succes procesul de auditare, stabilirea unui plan de audit pe baza unui chestionar completat de catre aplicant, iar, ulterior, implementarea acestui plan de catre EuropeSPA pe o perioada de timp, in functie de marimea si complexitatea companiei. In cazul in care cel putin 80% dintre criteriile si regulile urmarite de comisia de experti sunt respectate, compania primeste acreditarea. Dupa o perioada de 18 luni de la momentul incheierii procesului principal de audit, o echipa stabileste daca cerintele specificate in raportul EuropeSPA au fost implementate. Dupa 3 ani, institutia organizeaza un nou proces de audit in cadrul companiei.

Shiseido SPA, primul SPA dedicat din Europa de Est al companiei japoneze, va avea lansarea oficiala joi, 10 aprilie, eveniment la care vor participa si reprezentanti internationali Shiseido.

Centrul SPA asigura tratamente in camere individuale sau destinate cuplurilor, acces la piscina si spaţii de relaxare, Hammam, sauna si camere cu aburi, Shiseido SPA beneficiind, totodata, de privelistea unica a padurii Baneasa.

Oferta centrului este completata de servicii de frumusete oferite de salonul Beauty District si de un studio de yoga si pilates. Shiseido SPA asigura, de asemenea, servicii de ingrijire si spatii special decorate pentru barbati.

Totodata, SPA-ul va gazdui periodic expozitii ale tinerilor artisti, dar si opere de arta de referinta din istoria Shiseido.

Pentru informatii suplimentare despre Shiseido SPA, va invitam sa accesati site-ul www.stejariispa.ro si pagina de Facebook Stejarii Country Club.

Vizionare placuta


Kudika
14 Aprilie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.