Setari Cookie-uri

Evenimente colorate de weekend

Dupa Paste si mult timp petrecut cu familia, a venit timpul sa ne scoatem prietenii in oras la voie buna, concerte, festivaluri si nu numai. Avem un weekend plin, daca si vremea o sa tina cu noi, atunci totul e perfect si nu aveti nicio scuza pentru care sa ramaneti blocati intre patru pereti.

Incepem distractia de vineri (doar nu degeaba i se spune prima zi de weekend) cu un party pe cinste la Club Eden, unde are loc HALVINGRAD 008, cu The Model, Snygg si Filipp.

Tot vineri, avem concert The Hyde Club in Question Mark. Intrarea costa 15 lei, distractia este garantata, localul este fain si atrage, desigur, doar oameni faini.

Cei care vor o seara cu teatru, trebuie sa ajunga la Godot, unde se joaca CARPATHIAN GARDEN din nou.

Tot weekendul, adica atat sambata, cat si duminica, avem Mogosoaia ClasicFest, un motiv minunat sa mergem sa ne plimbam printr-unul dintre cele mai frumoase spatii verzi din Bucuresti si sa ascultam muzica buna.

Sambata, sportivii si nu numai sunt invitati cu mic, cu mare, la primul eveniment colorat din Bucuresti. Este vorba despre The Color Run, eveniment cunoscut si drept "Happiest 5k on the Planet". Are loc in Parcul Tineretului din Bucuresti si abia asteptam sa vedem cum culorile transforma totul.

Citește și:

Duminica noi de obicei avem chef de jazz si de data aceasta Viorica Pintilie este cea care ne incanta cu muzica buna la Hanul cu tei.

Tot duminca, cei care au chef sa descopere lucruri faine intr-un garage sale trebuie sa afle ca are loc unul la Alandala. Se lasa cu multe carti, haine, CD-uri cu muzica si alte lucruri care isi cauta casa nou.

Descoperiti mai multe evenimente pe getlokal.ro.

Vizionare placuta


Kudika
25 Aprilie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.