Setari Cookie-uri

LadyFIT iti ofera abonament full pentru un an de zile la super pret!

Daca vrei sa scapi de stresul kilogramelor in plus, dar mai ales de un stresul unui abonament lunar la sala, sunteti invitatele noastre la LadyFIT

comunicat de presa

Daca vrei sa scapi de stresul kilogramelor in plus, dar mai ales de un stresul unui abonament lunar la sala, sunteti invitatele noastre la LadyFIT. Am pregatit pentru voi, o oferta de nerefuzat! Pana pe 10 mai poti achizitiona un abonament full valabil un an de zile, la doar 500 de euro.

Cu abonamentul full pe un an de zile poti alege dintre cele 40 de antrenamente, atat pentru incepatoare cat si pentru avansate. In plus poti profita si de cele mai noi tipuri de antrenamente, concepute special pentru vara ce se apropie cu pasi repezi: Summer Essentials, BodyShape, WonderWoman, MatWork, Abs-Fese-Coapse Advanced.

Pe langa sfaturile pretioase de nutritie, Cori Gramescu a pregatit pentru tine cele mai diverse si solicitante tipuri de antrenamente: BodyShape, Cardiolates, Pilates, Pilates Spate, Pump Greu.

In cadrul salii LadyFIT, vei beneficia de toata atentia necesara din partea antrenoarelor din echipa LadyFIT, atat pentru executarea corecta a exercitiilor, cat si pentru realizarea unui plan de antrenament eficient in obtinerea rezulatelor dorite.

Citește și:

Tot in cadrul LadyFIT, poti opta si pentru masaj corporal, sedinte de criolipoliza, radiofrecventa multipolara, masaj fitness, impachetari corporale, peeling. In combinatie cu o dieta adecvata si sport aceste tratamente corporale pot avea un efect miraculos. Sfaturile specialistilor LadyFIT vor face ca visele voastre sa devina realitate!

Pentru mai multe detalii legate de oferta speciala, va rugam sa sunati la receptia salii LadyFIT: 021-311.10.95; 0726 438 348 sau sa accesati site-ul www.ladyfit.ro.

Va asteptam cu drag!

Vizionare placuta


Kudika
28 Aprilie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.