Setari Cookie-uri

Descopera ultimele colectii vestimentare alaturi de Peroni la Special Night Out

Peroni Nastro Azzurro, berea super-premium italiana numarul unu in lume, te invita sa te bucuri de o sesiune speciala de shopping in seara de 8 mai, in cadrul editiei a treia a evenimentului Special Night Out. Si de data aceasta, cea mai lunga noapte dedicata cumparaturilor iti ofera ocazia de a descoperi colectiile momentului in centrul Bucurestiului, pana la ora 24:00.

Comunicat de presa

Fie ca vorbim despre fashion, design de interior, orologerie, Hi-Fi, accesorii sau obiecte de arta, Special Night Out reuneste atat branduri internationale, cat si designeri locali. Inspira-te din eleganta, atentia la micile detalii si bunul gust specifice italienilor pentru a te bucura in cadrul acestora nu doar de ultimele colectii, ci si de sentimentul reconfortant de a petrece timp alaturi de cei cu care ai atatea in comun.

Sustinator al initiativelor marcate prin stil, rafinament si creativitate, Peroni Nastro Azzurro se implica in cea de-a treia editie a Special Night Out ca partener al evenimentului, oferind ca sursa de inspiratie pentru sesiunea speciala de shopping eleganta si naturaletea stilului italian, placerea acestora de a descoperi frumosul si bucuria fiecarui moment.

Cea de-a treia editie Special Night Out va avea loc in seara de 8 mai, in intervalul orar 20:00 - 24:00, in punctele centrale ale Bucurestiului, Calea Victoriei, Calea Dorobantilor, precum si in zonele din imediata lor apropiere: Piata Romana si zona Unirii. Initiativa acestui eveniment a venit din partea brandurilor de lux si a demonstrat, prin prezenta celor peste 75 de magazine partenere la cele doua editii anterioare, ca Bucurestiul se transforma cu pasi repezi intr-o excelenta destinatie a shoppingului de lux.

Citește și:

Pentru informatii suplimentare accesati pagina de facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/SpecialNightOut

Sursa foto interior si prima pagina: Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
5 Mai 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.