Setari Cookie-uri

Olivia Paunescu si Valentin Butnaru promoveaza autismul in Romania

Copiii in cadrul programului RAFA au diferite activitati cu care va vor tine la curent prezentatorii Observatorului Matinal.

Olivia si Vali au adoptat online, pe Facebook, pentru o perioada de trei luni cate un copil diagnosticat cu autism. Acestia posteaza in fiecare saptamana evolutia fiecaruia dintre micuti. Olivia l-a adoptat pe Cosmin in varsta de 6 ani, iar Vali pe Florin, care are doar 5 ani.

Copiii in cadrul programului RAFA (Raising Awareness For Autism), initiat de Asociatia “Betania” din Bacau si Centrul “Delfinul” din Roman, in parteneriat cu Ambasada Olandei la Bucuresti au diferite activitati cu care va vor tine la curent prezentatorii Observatorului Matinal.

Autismul este o conditie care afecteaza dezvoltarea sociala a micutilor. Imi doresc sa il vizitez pe Cosmin, copilul pe care l-am adoptat online, sa ii ofer un sprijin, un gand bun si tot ce imi sta in putinta”, declara Olivia Paunescu.

Citește și:

In Romania informatiile despre autism sunt prea putin cunoscute, ceea duce la lipsa intelegerii fata de copiii afectati de autism. Vreau sa cresc gradul de constientizare a autismului si sa ii ajut pe copiii diagnosticati cu aceasta boala oricand am ocazia. Mai mult, imi planific sa merg la asociatia Betania sa il cunosc pe Florin, copilul adoptat virtual, si sa ii fiu alaturi”, a precizat Valentin Butnaru.

Vizionare placuta


Kudika
6 Mai 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.