Setari Cookie-uri

Cel mai sexi campionat acum si in Romania!

Poate ca romanii nu vorbesc foarte liber despre sex, insa cu siguranta il fac "ca la carte"! Ramane de vazut daca pot fi si cei mai buni la asta!

Comunicat de presa

Dupa succesul pe care l-a avut anul trecut in Italia, unde a implicat 15 din cele mai mari orase si toata presa italiana, LoveVille ridica titlul la fileul romanilor. 13 orase din 5 tari, se lupta pentru titlul de cel mai iubaret oras. Iar romanii au ocazia de a-si dovedi performantele in dragoste! Bucuresti, Timisoara, Iasi, Cluj si Constanta au la dispozitie 3 luni pentru a castiga titlul LoveVille si petrecerea exclusivista, marca Durex.

Cu "adversari" precum Bulgaria, Grecia, Cipru si Serbia, locul I in cel mai sexy campionat de anul acesta nu se anunta a fi deloc usor de castigat. Se va lasa, din fericire, cu transpiratie, insa vanzarile de prezervative, indiferent de marca, vor stabili orasul invingator, orasul care va castiga titlul LoveVille.
Cu obiectivul de a intari pozitia Durex ca promotor al sigurantei si distractiei cand vine vorba de sex, LoveVille raspunde competitivitatii romanilor cu un adevarat campionat al dragostei. Fiecare pozitie aduce orasul preferat mai aproape de titlu, iar implicarea este rasplatita la fiecare pas.

Citește și:

Durex lanseaza tuturor romanilor provocarea de a-si sustine orasul preferat atat prin cat mai multe pozitii incercate, cat si prin participarea activa in campanie. Competitia va beneficia de sustinere din partea celor mai apreciati bloggeri din fiecare oras participant, care vor canaliza efortul tuturor "sportivilor" catre victoria orasului. Ei vor fi 'antrenorii iubaretilor" si vocea orasului iar premiile vor insoti satisfactia atat online, cat si offline.

Romanii care cumpara Durex si participa in competitie vor putea paria pe orasul castigator, in cadrul aplicatiei de pe pagina de facebook. Fiecare vot va fi premiat cu un Wallpaper Jucaus iar posibilitatea de a intregi colectia de 6 wallpapere este inca un motiv pentru a-ti sustine favoritul. De asemenea, prin tragere la sorti saptamanala, "sportivii" vor putea castiga o lenjerie de pat Kamasutra, pentru a-si sustine orasul prin cele mai inedite pozitii.

Citește și:

Petrecerea Durex va sarbatori cel mai iubaret oras prin premii si suprize pe masura ambitiei si a determinarii participantilor. Iar 5 dintre norocosii care vor paria pe orasul castigator, vor avea parte de excursii si invitatii duble VIP la petrecerea exclusivista Durex, din orasul castigator.

In Italia LoveVille a implicat anul trecut peste 2500 de ambasadori de brand, 4000 de "soldati" recrutati in activitatile de guerrilla, a inregistrat peste 850.000 de vizite in online si 70 de milioane de impresii media.

Oare romanii sunt la fel de implicati sau sunt si mai ambitiosi decat italienii?

Vizionare placuta


Kudika
8 Mai 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.