Setari Cookie-uri

In aceasta vara, Napolact revine cu editiile limitate de Sana cu fructe, acum si cu capsuni si coacaze

Si vara aceasta, Napolact te racoreste cu binecunoscuta de acum Sana cu fructe, singura gama de acest fel de pe piata.

Incepand cu luna mai, povestea Sana cu fructe continua cu un nou sortiment - Sana cu capsuni si coacaze, care combina aroma inconfundabila a primaverii, data de capsuni, cu racoarea si prospetimea dealurilor molcome din Ardeal, din gustul acrisor al coacazelor.

Noua Sana cu capsuni si coacaze se alatura celor doua sortimente lansate anul trecut: Sana cu soc si lamaie si Sana cu visine, intr-o gama de produse racoritoare perfecte pentru vara, care te poarta cu gandul la vacanta. Pot fi savurate in orice moment al zilei – acasa, in pauza de dupa-amiaza, in serile linistite sau oricand ne este pofta de ceva racoritor si plin de gust.

Disponibile in ambalaje noi, cu design vioi si prietenos, dar pastrand totodata elemente traditionale, cele trei sortimente de Sana mentin consistenta delicioasa, cremoasa, a produselor pregatite cu grija din lapte de calitate din Ardeal.

Citește și:

Produsele sunt disponibile in magazine la un pret recomandat de 3,9 lei.

Despre Napolact

Brandul Napolact este unul dintre cele mai puternice si apreciate branduri romanesti. Cu o traditie de 60 de ani in lactate, Napolact incanta consumatorii cu produse facute dupa retete simple, cu lapte din Ardeal, gustos cum altul nu-i. Fie ca este vorba de iaurt sau branza, sana sau chefir, ne dorim sa oferim cele mai bune produse inspirate dintr-o lume mai curata si mai linistita.

Totodata, desi suntem animati de pasiunea pentru traditie, credem ca rolul nostru este de a o aduce in lumea moderna. De aceea, Napolact va ramane mereu liantul dintre consumatorii de lactate din mediul urban din intreaga Romanie si bunatatile din inima Ardealului.

Vizionare placuta


Kudika
9 Mai 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.