Setari Cookie-uri

Castiga o masina cu noile sampoane Farmec Natural

Ce au in comun un par stalucitor si o masina cocheta? Raspunsul este unul simplu: sampoanele Farmec Natural, care au la baza ingrediente naturale, cu beneficii bine cunoscute in traditia romaneasca pentru ingrijirea parului.

comunicat de presa:

Farmec Natural primeste in randurile sale 5 noi sortimente de sampoane pe baza de germeni de grau, miere, catina, ghimbir, mesteacan, rozmarin, ceai verde, lamaie si laptisor de matca completand astfel cele 3 sampoane cu urzica si aloe vera, cu galbenele si cu argan deja existente.

Odata cu noile produse, Farmec lanseaza competitia ”Par stralucitor si castigator”, desfasurata pe platforma www.farmecnatural.ro pana pe 28 septembrie . Astfel, oricine achizitioneaza un sampon din gama Farmec Natural si trimite codul de pe spatele etichetei fie online, direct pe platforma, fie prin prin SMS la 1718, poate castiga saptamanal: 1x Ipad; 1x Iphone; 10x Ondulator par; 10x Perie rotativa; 10x Placa de indreptat parul; 10x Trusa bigudiuri electrice; 10x Uscator par. La finalul campaniei, in urma extragerii la care participa toate codurile inscrise corect in perioada 28 aprilie – 28 septembrie, va fi ales marele castigator al unei masini Volkswagen High Up.

Citește și:

Noile sampoane Farmec Natural, disponibile in magazine in doua variante de prezentare, de 400ml si de 200ml, au fost create pentru a raspunde diferitelor nevoi ale parului.

Samponul Nutritiv - germeni de grau si miere - este special conceput pentru hranirea parului, fiind imbogatit cu acizi grasi si vitamina E, un antioxidant natural. La randul sau, extractul de miere hraneste si curata cu delicatete parul si scalpul, oferind hidratare si stralucire.

Samponul Multivitaminizant - catina si ghimbir - revitalizeaza, tonifica si regenereaza parul. Ghimbirul este responsabil cu tonificarea parului prin continutul de vitamine, minerale (calciu, fier, magneziu, fosfor, potasiu, sodiu si zinc) si uleiuri esentiale. Zaharurile, acizii organici, proteinele, β-carotenul, mineralele, vitaminele (A, E, F, D, C si B), aminoacizii si acizii grasi din catina fac minuni in ceea ce priveste regenerarea parului.

Citește și:

Samponul Regenerant - mesteacan si rozmarin - este ideal pentru parul uscat, tern si devitalizat. Complexul de extracte naturale - mesteacan, rozmarin, brusture, salvie si coada calului – regenereaza parul de la radacina pana la varf.

Sampon Crema - laptisor de matca - reface structura interna a firului de par, avand totdata un efect regenerant si revitalizant asupra lui. Noul sampon reface keratina distrusa si ii reda parului fermitatea si rezistenta.

Samponul Revitalizant - ceai verde si lamaie - asigura vitalitatea parului si a pielii scalpului si curata firul de par in profunzime.

Sampoanele deja bine cunoscute Antimatreata - galbenele, cimbru si busuioc, Hidratant - urzica & aloe vera si 2 in 1 - Argan – vor fi acum disponibile si la gramaj de 200ml.

foto prima pagina: DepositPhotos.com

Vizionare placuta


Kudika
13 Mai 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.