Setari Cookie-uri

Descopera universul Moogu Contemporary Jewellery la Autor 11

La editia cu numarul 11 a targului international de bijuterie contemporana Autor, Moogu Contemporary Jewellery va dezvalui doua colectii distincte

comunicat de presa

O prezenta constanta a ultimelor editii ale celei mai importante manifestari creative dedicata designului de bijuterie contemporana, Andreea Mogosanu revine la Autor 11 cu o noua perspectiva asupra artei transpusa cu minutiozitate si aplomb in piese insuflate cu un simbolism aparte, ce depasesc cu mult latura estetica.

Universul creionat de Andreea Mogosanu si reunit sub brandul Moogu Contemporary Jewellery este reprezentat cu fiecare noua colectie sub o aura diferita, insa pastrand aceleasi elemente complexe care confera valoare si autenticitate bijuteriei de autor: tehnicile aparte de prelucrare a metalelor pretioase (argint), finisajele impecabile ale pieselor, alaturarea in schemele de design a materialelor neconventionale (beton turnat, hartie de orez, diferite tipuri de rasini), formele eminamente organice, sistemele de prindere ingenioase si detaliile discrete care permit multiple variatiuni stilistice sau schimbari ale functiei initiale ale obiectelor.

Citește și:

La editia cu numarul 11 a targului international de bijuterie contemporana Autor, ce se va desfasura in perioada 17-18 mai in spatiul amplu al Salii Dalles din Bucuresti, Moogu Contemporary Jewellery va dezvalui doua colectii distincte, completate de cele mai apreciate bijuterii expuse cu prilejul manifestarilor anterioare.

Cea mai noua colectie semnata Andreea Mogosanu – "Extreme Love" primavara-vara 2014, invita la explorarea unei laturi artistice de un simbolism si de o sensibilitate aparte, care dincolo de impactul vizual si de forta de expresie, releva o stare mentala si spirituala unica.

Rezultatul unei calatorii pe teritoriul plin de umbre al subconstientului, acolo unde inocenta copilariei se alatura pasiunii adulte, bijuteriile incluse in colectia "Extreme Love" redau incarcaturi simbolice ale fetisului, inteles in egala masura ca un condon ombilical in directa legatura cu dragostea materna, ca o amuleta protectoare si un suvenir care ajuta la recompunerea unei cai de mijloc in extreme emotionale sau ca un declansator senzual si plin de controverse care suscita la un joc al adevarului si al provocarii: bratari late din argint care invaluie incheiaturile sau palmele, inele, coliere statement din argint si piele care imbraca la propriu silueta, cercei prelungi sau masti care ascund capitole ale unei povesti duale traite si simtite in cuplu.

Citește și:

Cea de a doua colectie Moogu Contemporary Jewellery care va putea fi admirata la Autor 11, poarta denumirea "Grey" si a fost special conceputa de Andreea Mogosanu pentru Romanian Design Week. Colectia capsula "Grey" este inspirata de tiparele arhitecturale regasite in mediul urban si aduce un tribut viziunii lui Bauhaus si reprezentarilor sale in arealul artei. Curentul industrial si impactul acestuia este transpus de Andreea Mogosanu in insasi modalitatea de realizare a pieselor unicat: beton turnat asociat cu argint si piele. Formele redate sunt subliniate cu ajutorul liniilor de tus sau rotring, intr-o reprezentare libera a unor tipologii de cladiri emblematice pentru arhitectura moderna.

Targul international de bijuterie contemporana Autor 11 va avea loc in zilele de 17 si 18 mai la Sala Dalles din Bucuresti si va putea fi vizitat in intervalul orar 11:00-20:00. Bijuteriile Moogu Contemporary Jewellery sunt disponibile in boutique-ul online

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Mai 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.