Setari Cookie-uri

Concert Sweet Paprika & The Top Hats

In cadrul concertului vor fi interpretate atat piese compuse de tinerii artisti cat si cover-uri ale unor piese celebre in limba romana, engleza si rusa.

comunicat de presa

Gabriela Atanasov, cunoscuta si sub pseudonimul Sweet Paprika, impreuna cu trupa The Top Hats, lanseaza primul lor single Haunting Season, joi, 29 mai, ora 19:00.

Gabriela, unul dintre cei mai promitatori tineri designeri romani, s-a alaturat trupei de rock alternativ, The Top Hats, iar acestia vor sustine primul lor concert intr-un cadru neconventional, la Carol 53.

Toate proiectele pe care le-am facut pana acum au fost extrem de personale,dar au fost prezentari de moda. Am foarte multe emotii, este prima data cand organizez un concert. Mi-am dorit intotdeauna sa cant mai mult decat sa fac moda.

Intamplarea a facut sa ajung sa compun muzica abia la 22 de ani, exact la 2 ani dupa ce m-am apucat sa schitez colectii vestimentare. Fratele meu Cristian Atanasov, canta de 4 ani la chitara bass intr-o trupa de tineri liceeni si studenti din Constanta. Mi-a placut mult ceea ce faceau ei si am acceptat cu drag sa colaborez cu ei ca solist vocal.

Citește și:

Baietii de la The Top Hats sunt tineri, talentati si energici si m-au ajutat sa-mi indeplinesc visul de a fi pe o scena si de a interpreta o piesa compusa de mine. Am considerat ca aceasta fericire trebuie sa devina publica si am organizat primul concert Sweet Paprika & The Top Hats. Dincolo de culoare, in Sweet Paprika se ascunde foarte multa muzica si vreau sa o fac auzita.

In cadrul concertului vor fi interpretate atat piese compuse de tinerii artisti cat si cover-uri ale unor piese celebre in limba romana, engleza si rusa.

Haunting season este prima piesa compusa de Gabriela Atanasov cu trupa The Top Hats si a fost inscrisa la editia Eurovision 2014. Este un mesaj catre toti pamantenii care au iubit , iubesc si vor fi vreodata „bantuiti” de acest sentiment.

The Top Hats este o trupa de rock alternativ din Constanta, care se incadreaza in arhetipul trupei tinere, ce doreste sa darame toate normele impuse de industrie şi dornica sa creeze ceva diferit. Membrii echipei au intre 16 si 24 de ani, si desi au doar 1 an de activitate, au reusit sa inregistreze deja 5 piese proprii.

Citește și:

Sound-ul eclectic este alimentat de pofta de viata si de spiritul tanar creator al membrilor trupei. Acesta este cel de-al 4-lea concert al trupei The Top Hats in Bucuresti, in Constanta bucurandu-se deja de notorietate printre iubitorii de rock.

In cadrul aceluiasi eveniment, echipa Lookool va celebra 1 an de la infiintare, printr-o expozitie de fashion photography si printr-o surpriza muzicala oferita de fotograful Horia Stan.
Evenimentul va avea loc joi, 29 Mai, la ora 19:00, pe strada Carol nr 53.

## Dress code recomandat: „Add the Dot”

Vizionare placuta


Kudika
27 Mai 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.