Setari Cookie-uri

Pantofii adidas din colectia Stan Smith personalizati de Pharrell Williams

Colette-Paris ofera in eclusivitate 10 perechi de pantofi sport adidas Stan Smith pictati de Pharrell Williams

comunicat de presa:

Optimismul prin care Pharrell Williams se remarca este subliniat de noua colectie de pantofi adidas Stan Smith pe care artistul isi pune semnatura. Colectiile adidas Stan Smith sunt intotdeauna asteptate de fani. Un aspect care a sporit entuziasmul fanilor a fost acela ca, in videoclipurile lui Pharell, pantofii adidas Stan Smith se remarca prin design-ul iconic.

Incepand cu 28 mai, Pharrel Williams si bine-cunoscutul boutique din Paris pun la dispozitia fanilor zece perechi de pantofi din colectia Stan Smith in editie limitata personalizate chiar de artist. Design-ul ales de artist este inspirat din liniile iconice ale pantofilor sport adidas Stan Smith. Fiecare pereche se bucura de un imprimeu unic, cu forme stilizate realizate manual de Pharrell Williams. Colectia limitata va fi disponibila pe diverse marimi.

Citește și:

Intr-un efort de a aduce zambetul pe buzele celor care au mare nevoie de acest lucru, intregul profit si veniturile acestei colectii vor fi donate asociatiei One Hand To anOTHER.

Viitoare produse din colectia newadidas = Pharrell Williams vor fi lansate in aceasta vara, la inceput de august.

Distribuie si urmareste povestea pe: #mipharrellstansmith,#pharrell, #adidasoriginals, #colette, #stansmith

Vizionare placuta


Kudika
30 Mai 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.