Setari Cookie-uri

Ivatherm, la un pas de vara!

Produsele verii de la Ivatherm!

IVAPUR MAT crema matifianta (tub, 40 ml)

IVAPUR crema matifianta regleaza excesul de sebum al pielii mixte si grase, asigurandu-i, in acelasi timp, o hidratare optima. Are o formula non-grasa, este anti-inflamatorie si antibacteriana, cu efect anti-stralucire de durata.

Aquaphyline, un reglator de ultima generatie al procesului de hidratare naturala a epidermului, stimuleaza sinteza de aquaporine si acid hialuronic. Reda supletea, elasticitatea pielii si previne aparitia ridurilor. Alfabisabolol este un compus natural, cu puternic efect anti-inflamator si antibacterian. 5-alfa-avocuta, obtinut din fructul de avocado, scade productia de sebum, determinand matifierea zonelor lucioase. Apa termala Herculane atenueaza iritatiile si catifeleaza pielea prin proprietatile ei calmante si anti-iritante. Pielea devine supla, fina si elastica.

Citește și:

Pret recomandat- 63.61 RON

SPRAY PENTRU PROTECTIE SOLARA RIDICATA SPF 50+
SPRAY PENTRU PROTECTIE SOLARA RIDICATA SPF 50+ PENTRU COPII (flacon 125 ml)

Spray-urile SPF 50+ (copii si adulti) de la Ivatherm asigura protectia maxima a fetei si corpului expuse la soare, atât impotriva arsurilor solare, cât si impotriva posibilelor modificari la nivelul ADN-ului celular. Au efect foto-protector, calmant, anti-iritant si anti-inflamator. Optimizeaza rezervele hidrice si limiteaza pierderile de apa, redau starea de confort a pielii. Se aplica uniform pe intreaga suprafata a corpului, inainte si in timpul expunerii la soare. pentru a obtine o protectie durabila, eficienta si un bronz stralucitor.

Filtrele solare asigura protectia imediata si de lunga durata a pielii, dar se recomanda reaplicarea emulsiei dupa fiecare baie in mare sau in piscina. Spray-ul pentru copii nu contine parfum. Formula calmanta si hidratanta a celor doua produse Ivatherm pentru protectie solara ridicata contine: Heliomoduline - stimuleaza sistemul natural de reparare al ADN-ului si limiteaza alterarea moleculei de AND, Aquaxyl are proprietati hidratante, contribuie la mentinerea hidratarii optime a pielii, Calmiskin - extract din frunze de menta, reduce inflamatia si reda starea de confort, apa termala Herculane cu efect calmant , anti-iritant si anti-inflamator.

Citește și:

Pret recomandat: adulti 66,96 RON
Pret recomandat: copii 64.45 RON

CREMA HIDRATANTA MULTIPERFORMANTA (borcan 50 ml)

Hidratarea reprezinta o tinta importanta a ingrijirii pielii de orice tip.

Crema hidratanta Multiperformanta contine o combinatie de hidroxiceramide, acid hialuronic, fitosteroli si vitamine A, C, E. Hidroxiceramidele joaca un rol foarte important in regenerarea barierei lipidice cutanate. Impreuna cu acidul hialuronic, adevarat "burete molecular" al pielii datorita capacitatii sale de absorbtie a apei, contribuie la regularizarea pierderilor de apa la nivelul pielii. Combinatiei ideale de compusi activi naturali cu efect reparator si restructurant al pielii uscate, aspre, sensibile i se adauga beneficiile apei termale Herculane, calmante si anti-iritante.

Crema hidratanta Multiperformanta asigura hidratarea si ingrijirea pielii sensibile prin mentinerea si protejarea echilibrului ei fiziologic si activarea procesului de regenerare.

Citește și:

Pret recomandat: 77 RON

Sursa foto prima pagina: Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
2 Iunie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.