Setari Cookie-uri

Va multumim de 25.532 de ori!

Acesta este numarul de scanari de carduri IKEA FAMILY inregistrat in luna aprilie pentru mobilarea caselor familiale din SOS Satul Copiilor Bucuresti

Comunicat de presa

Buna,
Noi suntem Alexandru si Nicoleta si, alaturi de ceilalti copii din SOS Satele Copiilor Bucuresti, va multumim pentru ajutorul oferit.

Am incercat sa numaram pana la 25.532 si ne-a luat tare mult! Cei mai mici au si renuntat. Mamica noastra ne-a spus ca acest numar este egal cu toti oamenii care ne-au sustinut. Suntem norocosi ca atat de multe persoane au fost alaturi de noi pana la capat si ne-au ajutat sa ajungem mai aproape de visul de a ne mobila casutele.

In curand, ne vom juca in camere colorate, care se vor innoi cu mobila de la Magazinul IKEA din Bucuresti.

In luna aprilie, s-au strans 25.352 de scanari de carduri IKEA FAMILY. Fiecare scanare de card se va transforma intr-un leu donat, insa acesta este doar punctul de plecare in proiectul de amenajare a casutelor ca in povesti.

Echipa Magazinului IKEA din Zona Comerciala Baneasa a inceput sa lucreze la proiectul de design pentru casele familiale SOS si a gasit cele mai potrivite solutii de amenajare interioara pentru copiii din SOS Satul Copiilor Bucuresti. Partenerii PRO NATUR (care lucreaza cu IKEA Romania pentru a le oferi clientilor magazinului servicii de Livrare si Asamblare contra-cost) vor livra gratuit toate produsele catre SOS Satul Copiilor Bucuresti si vor asambla cu pricepere bucatariile proiectate de echipa IKEA.

Citește și:

In curand, produsele atent alese, cu grija fata de cei mai importanti oameni din lume, vor fi asamblate in casele in care locuiesc familii formate din 6-7 copii si o mama SOS, ca intr-o familie obisnuita, asigurand astfel o atmosfera de securitate si dragoste, care este esentiala pentru dezvoltarea armonioasa a copiilor.

"Alaturi de SOS Satele Copiilor, de partenerii nostri de la PRO NATUR, dar si de membrii IKEA FAMILY, reusim sa contribuim la crearea unei vieti de zi cu zi mai bune pentru oamenii care locuiesc in comunitatea din apropierea magazinului nostru. Pentru aceasta initiativa, am organizat campania de strangere de fonduri in luna aprilie si acum vom incepe sa amenajam casele in care locuiesc Alexandru, Nicoleta, alti copii ca ei, precum si mamele SOS care ii ingrijesc. Le multumim clientilor Magazinului IKEA din Bucuresti pentru numarul mare de scanari de carduri IKEA FAMILY la case in luna aprilie. Sustinerea lor ne bucura si ne da incredere ca am pornit pe drumul cel bun cu proiectele viitoare", spune Daniela Stoican, PR Manager IKEA Romania.

Citește și:

"Suntem incantati de rezultatele acestei prime etape a proiectului si asteptam cu nerabdare, alaturi de cei mici, sa vedem continuarea. Faptul ca au fost scanate atat de multe carduri IKEA FAMILY nu poate decat sa ne bucure. Multumim Companiei IKEA Romania si clientilor magazinul din Bucuresti pentru sustinere", spune Carmen Bruma, Manager of Fund Development, SOS Satele Copiilor Romania.

Sursa foto interior si prima pagina: Depositphotos

Vizionare placuta


Kudika
2 Iunie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.