Setari Cookie-uri

Das Kaskaval, primul cascaval Muller

15, 30 sau 60 de zile de maturare pentru un uber gust

comunicat de presa:

Realizat dupa o reteta 100% romaneasca, Das Kaskaval este o noua abordare a über gustului si vine in trei stadii diferite de maturare.

Produs din ingrediente naturale, fara conservanti sau coloranti, cascavalul Müller este disponibil in trei variante: proaspat, semi-maturat si maturat. Fiecare dintre acestea are un über gust diferit, dat de stadiile diferite de maturare – 15 zile, 30 de zile sau 60 de zile. Das Kaskaval ofera o calitate premium si a fost creat pornind de la gusturile consumatorilor romani, dupa rigori germane.

Gratinat, razuit sau cuburi in salate, sandwich-uri, sub forma de gustari sau aperitive rapide - indiferent de ce vrei sa pregatesti pentru cei dragi, una dintre variantele Das Kaskaval se va asorta perfect oricarei combinatii.

O alta inovatie cu care vine noul cascaval Müller este forma de prezentare – un ambalaj resigilabil, ce mentine prospetimea produsului. In plus, ambalajul se bucura de un design nou, ce combina printul lucios cu cel mat.

Citește și:

Fresh si über savuros obtinut in 15 zile - Das Kaskaval Proaspat, distins si echilibrat maturat timp de 30 de zile – Das Kaskaval Semimaturat sau intens si cu un gust inconfundabil maturat 60 de zile – Das Kaskaval Maturat; acestea sunt variantele in care poate fi gasit in magazine noul cascaval Müller.

Oricare dintre cele trei variante de produs ai alege, vei regasi acelasi über gust cu care Müller te-a obisnuit. Calitatea germana si über gustul, acum intr-un nou produs cu trei stadii de maturare.

Pret recomandat*: Das Kascaval 250 gr – 10.99 RON
Das KAskaval 450 gr – 18.99 RON

Vizionare placuta


Kudika
4 Iunie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.