Setari Cookie-uri

Orhideea Kids - gradinita unde te simti printre prieteni

Pentru ca "Ziua Copilului" s-a nascut din dorinta mamelor de a celebra copilaria, dar si pentru a aminti oamenilor din intreaga lume ca trebuie sa protejam drepturile celor mici, echipa Orhideea Kids a sarbatorit, intr-un mod inedit si relaxant, cel mai important drept al copiilor - dreptul la o educatie corecta, la cele mai inalte standarde.

Comunicat de presa

Pentru ca "Ziua Copilului" s-a nascut din dorinta mamelor de a celebra copilaria, dar si pentru a aminti oamenilor din intreaga lume ca trebuie sa protejam drepturile celor mici, echipa Orhideea Kids a sarbatorit, intr-un mod inedit si relaxant, cel mai important drept al copiilor - dreptul la o educatie corecta, la cele mai inalte standarde.

Astfel, de 1 iunie, cu mic - cu mare, am fost invitati la petrecerea de lansare a celei mai noi gradinite din Bucuresti, gradinita Orhideea Kids, modern amenajata si cu bun gust, in Complexul Rezidential Orhideea Gardens, pe Calea Plevnei, nr. 145B.

Creat cu atentie la cele mai fine detalii, spatiul care ii asteapta pe copii pentru a petrece timp de calitate - intr-un sistem educational creativ si recreativ - pare o alta lume, colorata si linistita, in care timpul se opreste, iar toata atentia este indreptata catre copii. Iar cei mici primesc fericiti zambetele si vorbele binevoitoare ale celor din jur.

Citește și:

Locul de joaca de la intrare, incojurat de pomi verzi, dulapioarele pe care stau agatate umerase colorate din carton cu numele celor mici, camerele spatioase, dotate cu cele mai moderne instrumente educative, sala de sport si dans... totul este impecabil.

Desi spatiul are o dimensiune extrem de generoasa, totul pare pus la locul potrivit pentru a crea senzatia de intimitate si caldura. Este locul in care orice copil merita sa creasca.

La intrare, am fost primiti de mascotele Disney, Mickey, sotia lui, Minnie si de cel mai dinamic print din toate timpurile. Bineinteles ca si cei mici au intrat in jocul propus de Orhideea Kids si au venit costumati in personajele animate preferate, de la Spiderman la motani incaltati.

Chiar daca cei mai multi dintre invitati vizitau pentru prima oara acest loc, la scurt timp dupa ce treceau pragul, pareau de-ai casei, prieteni de-o viata cu gazdele petrecerii. Deloc intamplator, avand in vedere ca echipa Orhideea Kids este tanara, cu multa energie si cu un simt al devotamentului mai rar intalnit in prezent.

Citește și:

Petrecerea pentru copii a inceput la ora 13.00 si a durat pana la ora 16.00. Cei mici s-au jucat, au ras, au primit in dar magie.

Nici parintii nu au putut sta deoparte: au dansat alaturi de copiii lor, dansuri distractive cu palarii colorate, cu pom-poms, cu ajutorul intrumentelor muzicale, sustinuti de mascotele Disney, de print si printesa.

"Cand te simti atat de bine intr-un loc, nici nu mai realizezi cand trece timpul", ne spunea un domn de langa, aproape de sfarsitul petrecerii.

Vizitele au continuat pana pe la ora 20.00, cand ultimul musafir a facut turul gradinitei, alaturi de copiii sai.

Duminica a fost o zi de poveste la Orhideea Kids, iar cei mai multi dintre cei prezenti si-au amintit cat de importante sunt locurile unde ne educam copiii.

De la camerele unde inveti sa desenezi, la educatori, de la melodiile pe care le canti, la doamnele care au grija sa mananci sanatos...totul iti ramane in minte precum un film bun sau mai putin bun, care va vorbi despre tine, de-a lungul intregii vieti.

Citește și:

    Tocmai de aceea, alegerea gradinitei nu trebuie sa fie deloc una dintre deciziile aleatoare ale parintilor. Orhideea Kids este mai mult decat o gradinita, este o lume ce are capacitatea de a te transforma intr-un om mai frumos.

    Sursa foto prima pagina: Depositphotos

    Vizionare placuta


    Kudika
    11 Iunie 2014
    Echipa Kudika
    Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

    Ti-a placut acest articol?

    Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.