Setari Cookie-uri

Farmacia-concept din centrul capitalei - un plus de stil marca Help Net

Help Net a deschis portile unui nou concept-store in centrul Bucurestiului, care readuce in strada un spatiu unic, perfect pentru a-ti regasi echilibrul si remediul.

comunicat de presa

Cu accente vintage, rafinat imbinate cu elemente moderne, FARMACIA-concept iti ofera o noua ocazie de a te bucura de produsele de calitate si de sfaturile calde ale farmacistilor cu care Help Net te-a obisnuit deja.

Acest nou concept-store, care te duce cu gandul la ambientul de drogherie, propune o abordare cu totul noua asupra modului in care este privita o farmacie, printr-o combinatie surprinzatoare de culori, lumini si texturi.
Astfel, FARMACIA din zona Dorobanti-Radu Beller te invita sa treci pragul primei farmacii-concept Help Net de strada, pentru a descoperi o atmosfera prietenoasa, care aminteste de farmaciile de alta data, intr-o reinterpretare actuala, plina de stil.

Help Net Farma este o companie romaneasca pe actiuni, care opereaza una dintre cele mai importante retele de farmacii din Romania. Help Net Farma face parte, alaturi de importatorul si distribuitorul de produse fitoterapeutice si dermato-cosmetice Green Net, din grupul Farmexim, primul importator si distribuitor de produse farmaceutice din Romania. Lantul de farmacii Help Net a fost infiintat in 1998 si are in prezent peste 160 de puncte de vanzare pe tot teritoriul Romaniei si un numar de peste 1.400.000 de clienti fideli.

Citește și:

Mai multe despre produsele si serviciile Help Net puteti gasi accesand www.helpnet.ro .

Vizionare placuta


Kudika
13 Iunie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.