Setari Cookie-uri

Cum sa ai o vacanta fara griji!

A venit vara si cu totii avem planuri mari de vacanta!

comunicat de presa

Fie ca alegem sa mergem la munte sau la mare, vacanta trebuie sa fie doar pentru noi, sa ne bucuram, sa ne relaxam si sa ne incarcam bateriile pentru ce urmeaza. Si pentru ca vacanta ta sa fie lipsita de probleme, iti vine in ajutor cardul de vacanta 9695!

Cardurile de vacanta sunt modalitatea prin care tu te asiguri ca orice s-ar intampla rau cu masina ta in vacanta, acest lucru nu te va afecta. Cu cardul de vacanta 9695, problemele se vor rezolva in cel mai scurt timp si astfel iti iti poti continua in liniste calatoria.

Cum functioneaza cardurile de vacanta 9695?

Cumpara tipul de card care se potriveste cel mai bine nevoilor tale! Viziteaza www.9695.ro sau suna la *9695 ori 021 9695 si un operator te va ajuta sa iti activezi serviciile auto. Acestea vor fi disponibile in maxim 24 ore de la activare, avand un termen de valabilitate de 15 zile de la momentul activarii. Iti poti activa oricand cardul de vacanta, astfel incat sa beneficiezi de serviciile oferite de fiecare dintre ele exact atunci cand ai nevoie.
Care sunt serviciile de care poti beneficia cu cardul de vacanta:

Citește și:

• Start- repunerea in functiune a acumulatorului uzat;
• Depanare- incercarea de repunere in stare de functionare a vehiculului daca prezinta probleme tehnice pe drumurile publice;
• Tractare pana la cel mai apropiat service auto- pentru evenimente produse pe drumurile publice se asigura transportul autovehiculului daca acesta este imobilizat ca urmare a unui eveniment acoperit;
• Tractarea la domiciliu/service agreat;
• Pana de cauciuc- serviciul de inlocuire a pneului in caz de pana. In cazul in care autovehiculul nu are pneu de rezerva sau pana nu poate fi remediata pe loc, autovehiculul va fi tractat pana in cel mai apropiat atelier la care se poate remedia pe cheltuiala abonatului respectiva problema;
• Pana de carburant- in cazul in care autovehiculul este imobilizat datorita lipsei de combustibil, acesta va fi tractat pana la cel mai apropiat furnizor de combustibil.
• Deblocare- in situatia in care cheia de pornire ramane blocata in incinta autovehiculului sau in situatia blocarii sistemului de inchidere a autovehiculului, 9695 va organiza interventia la fata locului a unei echipe specializate pentru deblocarea autovehiculului. Serviciul se considera “tractare” daca deblocarea autovehiculului nu este posibila pe loc.
• Parcare- in cazul in care timpul de reparatie al vehiculului depaseste 8 ore, sau vehiculul trebuie sa fie depozitat in asteptarea tractarii, 9695 va acoperi taxele de parcare, pentru o perioada de maxim 3 zile.

Citește și:

Riscuri acoperite: Defectiuni tehnice + Eveniment rutier + Furtul autovehiculului+ Lipsa combustibilului + Lipsa sau blocarea cheii + Pana de cauciuc

Beneficii: Oferta unica fara limita de interventii;+Fara limita de kilometri;+Acoperire Romania si Europa;+Asistenta rutiera pentru orice problema in trafic;+Non stop si fara limita de interventii in Romania si Europa+Interventie in maxim 1 ora in orase si 2 ore in afara oraselor.

Cardurile de vacanta pot fi utilizate numai pentru autovehiculele inmatriculate in Romania, cu masa maxima autorizata de pana la 3.5 t si cu o vechime de maxim 10 ani.

Servicii suplimentare pe care cardurile 9695 ti le ofera sunt disponibile la alegere daca reparatia dureaza mai mult de 8 ore si se face la o distanta de peste 50 km de domiciliul detinatorului de card.

• Transport cu trenul sau avionul pentru distante mai mari de 1000 km in limita a 2000 RON;
• Cazare in limita a 300 RON/noapte/persoana pentru maxim 3 nopti;
• Servicii taxi in valoare de maxim 200 RON;
• Inlocuirea vehiculului in limita a 450 RON/zi pentru maxim 3 zile;

Citește și:

Mai mult decat atat, daca iti activezi cardul de vacanta 9695 pana la 31 August 2014 poti intra in tragerea la sorti pentru o vacanta de 4 persoane in valoare de 1500 Euro+ 100 litri de carburant + Un Card Premium 9695. Pentru mai multe detalii despre concurs si regulament vizitati www.9695.ro.

Vizionare placuta


Kudika
17 Iunie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.