Setari Cookie-uri

Florae - nectarul pretios si tulburator al serilor de vara tandre

Wild Olive African Artisans rescrie intr-o alegorie olfactiva unica, partitura feminitatii care traverseaza decadele cu gratia unei flori rare

comunicat de presa

Ii regasesti frumusetea in nuantele unui amurg tarziu, ii surprinzi cadenta pasilor pe marmura punctata de primele stele si tresari la fiecare fosnet discret al juponului din tafta. Wild Olive African Artisans rescrie intr-o alegorie olfactiva unica, partitura feminitatii care traverseaza decadele cu gratia unei flori rare a carei frumusete se dezvaluie in miez de noapte, intr-un moment privilegiat, menit a pecetlui emotiile interioare cu sigiliul nobil al gratiei neintinate – Florae.

Unul dintre cele cinci parfumuri create de Wild Olive African Artisans, reunite intr-un concept original ce confera noi valente parfumeriei artistice, Florae emana discretia si rafinamentul innascut al unei regine pentru care coroana nu reprezinta decat un indicator de status recognoscibil, nicidecum o conditie in absenta careia amprenta personala dispare, invaluita intr-un rotocol de fum ademenitor.

Citește și:

O regina a noptii intr-o mantie de petale albe, a carei silueta cu greu poate fi deslusita insa care atrage in mrejele sale sufletul oricarui muritor, prin dulcea mireasma ce ameninta sa ramana amprentata adanc si sa creeze dependenta.

In toiul verii, atunci cand toropeala cufunda totul parca intr-o amorteala nedefinita, un buchet floral diafan, desprins dintr-o gradina secreta, cuprinde intr-o imbratisare fragila trupul si sufletul deopotriva. Nu seamana cu nimic din ce ai mirosit pana acum, te incita sa il descoperi si te poarta cu sine negresit intr-o reverie complet neasteptata si neprevazuta. Parfumul Florae, conceput in laboratorul Wild Olive African Artisans nu urmeaza defel arhitectura clasica a unei compozitii olfactive, ci surprinde aromele unice ale florilor albe provenite din toate colturile lumii, intr-un atlas al trailor autentice, nesupuse cenzurii.

Citește și:

parfum florae

pret 430 lei

Gardenia, iasomia, trandafirul si neroli din Africa de Sud, locul in care sunt realizate manual de artizani toate produsele naturale Wild Olive African Artisans, se alatura tuberozei indiene, ylang-ylang-ului si gurmandei vanilii de Madagascar (arealul de provenienta a peste 80% din extractele utilizate in parfumerie), intr-un melanj supus creativitatii parfumierului brandului si maturat in alcool organic din trestie de zahar. Prezentat intr-un flacon negru de 31 ml de extract de parfum, Florae readuce in prim-plan o gestualitate regasita in arta cochetariei de secol XIX – aplicarea produsului cu ajutorul unei pompe pulverizatoare.

Aceeasi fragranta nobila, se regaseste si in formula uleiului de baie sau a untului de corp Florae. Uleiul de baie Florae, rezultat al unui proces artizanal de manufacturare, este de fapt un extract de parfum in ulei si contine un complex de ingrediente nutritive si hidratante care transforma imbaierea intr-un ritual care implica toate simturile. Cateva picaturi de ulei prelinse in apa din cada sunt suficiente pentru ca pielea sa fie parfumata si tratata cu toate ingredientele care ii sunt necesare pentru mentinerea supletii, a catifelarii si pentru refacerea barierei protectoare cutanate. Chiar si la cateva ore dupa baie, mireasma inconfundabila Florae se resimte pe piele delicat, asemenea unui alizeu din timpuri indepartate.

Citește și:

ulei de baie

pret 250 lei

Untul de corp Florae reprezinta rasfatul si incantarea suprema pentru piele, gratie ingredientelor organice de cea mai buna calitate incluse in formula unica: unt de shea organic, ulei de marula supranumit si uleiul miraculos al Africii, recunoscut pentru proprietatile sale antioxidante, regenerante si anti-microbiene, ulei de cartof african (utilizat de mii de ani in medicina traditionala si apreciat pentru eficienta in reducerea inflamatiilor cauzate de expunerea prelungita la soare, eczeme sau anumite tipuri de intoleranta) si ulei de masline. Un produs care alatura principiile farmacopeei clasice, preocuparii pentru frumusete, dispus intr-un recipient din sticla realizat manual, care prin prisma design-ului poate deveni oricand un obiect decorativ de sine statator.

pret 205 lei

Produsele din gamele Wild Olive African Artisans sunt disponibile in boutique-ul situat pe Strada General Eremia Grigorescu nr.4 si pot fi de asemenea comandate online prin intermediul platformei www.wildolive.eu.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
23 Iunie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.