Setari Cookie-uri

Casa di Peroni

Peroni Nastro Azzurro lanseaza campania Casa di Peroni, prin care invita publicul sa descopere arta ospitalitatii oferite cu naturalete si sentimentul reconfortant de a fi acasa, alaturi de cei dragi, inspirate de bucuria si rafinamentul stilului Italian.

Comunicat de presa

Placerea jocului cu ingredientele, decorul elegant, atentia acordata micilor detalii si placerea conversatiei descriu atmosfera de delectare pe care Peroni Nastro Azzurro o propune prin noua campanie.

Incursiunea in Casa di Peroni va incepe la finalul lunii iunie, cand diferite personalitati vor demonstra publicului ce inseamna pentru ei arta de a fi o gazda perfecta si cum pot transforma savoarea unei mese in stil Italian, detaliile decorului si placerea conversatiilor cu cei asemenea lor in ingredientele pentru o experienta desavarsita, inspirata in mod firesc de Peroni Nastro Azzurro.

Campania va continua prin activitati care vor ilustra publicului arta ospitalitatii, asa cum este ea definita de italieni, de la ingredientele care dau savoare meselor, la pasiunea pentru micile detalii care alcatuiesc decorul, la discutiile cu cei dragi, si pana la momentele vibrante care definesc experienta din Casa di Peroni. Sunt putine lucruri mai frumoase decat timpul petrecut acasa, iar unul dintre acestea este bucuria de a-l impartasi cu cei care iti seamana. De aceea, Casa di Peroni propune publicului sa celebreze aceste momente in stil Italian, sa transforme placerea italienilor de a fi gazde in surse de inspiratie pentru momentele alaturi de cei mai apropiati prieteni.

Citește și:

Mai multe detalii despre campania Casa di Peroni si despre proiectele pe care Peroni Nastro Azzurro le pregateste in cadrul acesteia vor fi dezvaluite in curand pe site-ul www.peroniitaly.ro, pe blogul Peroni Diario, si pe pagina de Facebook.

Vizionare placuta


Kudika
24 Iunie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.