Setari Cookie-uri

Expozitie de masini pictate cu cafea la Elite Art Gallery

The Morning Coffee "Cars fueled with coffee"

comunicat de presa

In data de 20 iunie 2014 a avut loc vernisajul expozitiei The Morning Coffee - "Cars fueled with coffee" la Elite Art Gallery - Str. Academiei, nr. 15, Sector 1, Bucuresti, vis-a-vis de Universitatea de Arhitectura Ion Mincu (UAUIM). Timp de 10 zile, in perioada 20-30 iunie 2014, masinile pictate cu cafea de catre Adrian Mitu (Aquarelief), vor fi vedetele expozitiei organizate la Elite Art Gallery.

The Morning Coffee - "Cars fueled with coffee" este o colectie inedita, dedicata atat pasionatilor de masini, cat si pasionatilor de arta. Expozitia poate fi vizitata gratuit, zilnic, de Luni pana Vineri intre orele 11.00 – 19.00 si Sambata intre 11.00 – 17.00, in intervalul 20-30 Iunie 2014 la Elite Art Gallery.

In cadrul expozitiei The Morning Coffee - "Cars fueled with coffee" vizitatorii pot evada in lumea captivanta a masinilor si pot admira lucrarile lui Adrian Mitu (Aquarelief). Pentru Adrian, pasiunea pentru masini, insuflata din copilarie de tatal sau, s-a transformat de-a lungul timpului in obiect de studiu.

Citește și:

Fiecare desen din cadrul colectiei reprezinta un pas facut inspre perfectionarea in domeniul design-ului auto. De la Porsche 911, la Alfa Romeo Giulieta, Jaguar E type, Fiat 500, BMW E9, Mercedes-230 ’’Pagoda’’ si nostalgii romanesti precum Dacia 1300 , Dacia 1100 sau vestitul IMS, toate modele pictate spun povestea Aquarelief, „The Morning Coffee”, un tabiet zilnic si o colectie de masini care parcurge intreaga istorie auto prin peste 300 de picturi insufletite de aroma cafelei de dimineata.

„Emotiile mi-au fost turate la maxim in ziua vernisajului! Am fost si sunt incantat si surprins de atentia vizitatorilor, poate chiar coplesit de atata atentie. Primesc nenumarate mesaje din partea prietenilor din Iasi, Timisoara sau Cluj, care imi transmit cu regret ca nu pot ajunge sa vada colectia. Dar, daca feedback-ul dupa terminarea expozitiei la Bucuresti este unul de interes major, sigur voi mai expune si in alte orase. Pe plan profesional, pregatirea merge mai departe si de ce nu, pe viitor, o expozitie cu propriile mele concepte privind design-ul de masini”, Adrian Mitu (Aquarelief).

Citește și:

“Suntem incantati sa sustinem demersul artistic initiat de domnul Adrian Mitu. Speram ca istoria din spatele modelelor auto prezentate va contribui la dezvoltarea educationala a micilor vizitatori si, de ce nu, la consolidarea unei pasiuni in aceasta directie”, au declarat reprezentantii Tiriac Collection.

„De peste 150 de ani, Cafenelele Vieneze au fost si au ramas un loc de intalnire pentru textieri, literati, artisti si poeti de zi cu zi, la fel ca fiecare dintre noi. Asadar, colaborarea noastra cu Adrian Mitu vine ca o completare a misiunii noastre de Ambasadori ai Culturii Cafenelei Vieneze – de a activa inspiratia si de a raspandi creatia cotidiana in lume.

Arta exista peste tot, trebuie doar un mic imbold pentru a o vedea, simti, auzi sau crea. Julius Meinl a creat numeroase moduri in care fiecare poate experimenta aceasta poezie si se poate convinge ca ea poate fi gasita cu adevarat peste tot. Pentru Aquarelief, cafeaua este, iata, mai mult decat doar o sursa de inspiratie, ci si un instrument de lucru. Ne face placere sa il sprijinim pe Adrian in acest proiect pentru ca dovedeste cum talentul sau ofera cafelei o noua si unica utilitate - artistica, spune Ciprian Nitu, Brand Manager Julius Meinl Romania.

Citește și:

Sustinatorii expozitiei The Morning Coffee "Cars fueled with coffee" sunt Tiriac Collection, Julius Meinl, Prestigio, Elite Art Gallery, Funky Chefs si MINERALIUM Dead Sea.
Povestea continuta, iar expozitia de masini pictate cu cafea The Morning Coffee "Cars fueled with coffee" isi va deschide portile anul acesta si in alte orase din tara precum: Sibiu, Cluj-Napoca, Constanta, Timisoara si Iasi.

Vizionare placuta


Kudika
24 Iunie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.