Shakespeare School pregateste o vara in stil britanic

Shakespeare School pregateste o vara in stil britanic
Kudika
26 Iunie 2014

Interactive, amuzante si relaxante, cursurile de vara de la Shakespeare School desfasurate in lunile iulie si august sunt gandite ca o noua experienta de vacanta pentru copii, adolescenti si tineri.

comunicat de presa:


Poate stiati deja ca englezii beau mai mult ceai decat orice alt popor din lume. Dar stiati ca britanicii consuma de cele mai multe ori ceaiul cu lapte, ca peste 30.000 dintre locuitorii Angliei se numesc John Smith sau ca mai bine de 80.000 de umbrele sunt uitate in metrourile britanice, in fiecare an? Vara aceasta, Shakespeare School aduce spiritul englezesc mai aproape de Bucuresti si va invita sa experimentati o vara in stil britanic prin cursurile intensive de limba engleza!

Interactive, amuzante si relaxante, cursurile de vara de la Shakespeare School desfasurate in lunile iulie si august sunt gandite ca o noua experienta de vacanta pentru copii, adolescenti si tineri.
Metodele de predare Shakespeare School stimuleaza dezvoltarea inteligentei emotionale. Prin jocuri, cantece si competitii cursantii devin mai deschisi la dialog si capata incredere in fortele proprii si curajul de a vorbi in public. Jocurile de rol si de imaginatie le dezvolta capacitatea de cooperare, stabilind cu mai mare usurinta relatii de prietenie cu cei din jur.

Timp de doua saptamani, copiii invata engleza alaturi de Ziggy si Zaggy si alte personaje-surpriza la cursurile de juniori, iar adolescentii descopera aventurile lui Sherlock Holmes si se pot indragosti de piesele lui William Shakespeare. Tinerii se pot pregati intensiv pentru a sustine examenele Cambridge FCE si CAE sau testul IELTS la cursurile de vara intensive de trei saptamani, dedicate lor. Anul trecut, rata de succes a cursantilor Shakespeare School la examenele Cambridge a fost 98%!

Cei care isi doresc sa isi imbunatateasca fluenta si sa prinda curaj sa se exprime in limba engleza sunt invitati la clubul de conversatie cu profesor nativ, English Over a Cup of Tea unde vor participa la discutii si dezbateri intr-o atmosfera relaxata si prietenoasa.

Oricine este bine-venit sa ia parte la o lectie demonstrativa gratuita, pentru a descoperi cat de distractiv si eficient se invata la Shakespeare School, unde engleza are caracter!

Mai multe detalii despre perioadele de desfasurare a cursurilor si despre inscrieri se gasesc pe paginile dedicate cursurilor de vara pentru copii, adolescenti sau tineri.

foto prima pagina: Shutterstock.com

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri