Setari Cookie-uri

Samsung Crystal Blue, masina de spalat potrivita stilului tau de viata

30% dintre europeni lasa hainele nespalate in cosul de rufe deoarece nu sunt siguri cum sa le spele corect

Comunicat de presa

Traim intr-un ritm din ce in ce mai alert, iar tehnologia ne ajuta sa tinem pasul cu provocarile din fiecare zi, fara a sacrifica insa stilul personal. De aceea, Samsung inoveaza in aspectele fundamentale ale vietii noastre, acordand o atentie importanta stilului utilizatorilor. Ne-am dat seama ca oamenii acorda o atentie din ce in ce mai mare felului in care arata locuintele lor, iar aparatele electrocasnice nu mai sunt alese doar pentru utilitate, ci si pentru felul in care arata, pentru a se integra in designul caselor.

Samsung a dezvoltat masina de spalat Crystal Blue, care imbina perfect functiile inovatoare cu un design minimalist si elegant, oferindu-le astfel utilizatorilor nu doar o experienta de top in ingrijirea hainelor, ci si un design unic.

Stephan Pelger, unul dintre cei mai importanti designeri romani, a apreciat design-ul elegant dar si tehnologia de ultima generatie care definesc noua masina de spalat Samsung Crystal Blue. Astfel, Stephan Pelger a devenit imaginea noii masini Crystal Blue si pe parcursul campaniei promotionale ce are loc pana pe 07.08.2014 in magazinele partenerilor Samsung, cei care vor achizitiona o masina de spalat Samsung Crystal Blue, vor primi un set de creatii Stephan Pelger si vor beneficia de consultanta vestimentara oferita de acesta.

Citește și:

"In spatele creatiilor sofisticate si a tinutelor pe care le purtam zi de zi sta o adevarata industrie care inoveaza in permanenta, din ce in ce mai des cu ajutorul tehnologiei. In momentul in care creez o piesa vestimentara ma gandesc ca aceasta trebuie sa puna in valoare persoana care o va purta. Astfel, pe langa importanta calitatii materialelor fine folosite, pentru a putea pastra aspectul tinutelor in care investim, este important sa le oferim grija delicata de care acestea au nevoie. Dupa ce am aflat de masina Crystal Blue si tot ce poate face pentru hainele la care tinem atat de mult, de la spalarea cu apa mult mai rece pentru a proteja tesaturile, la programe speciale dedicate chiar si materialelor din denim sau lana, mi-am dat seama ca este intr-adevar un ajutor pe care ne putem baza pentru un look sofisticat", a declarat designerul Stephan Pelger.

Citește și:

"Samsung a inteles ca trebuie sa inoveze si sa aduca tehnologia mai aproape de oameni pentru a-i ajuta sa faca fata fiecarei zile, sa se bucure de mai mult timp liber si sa le ofere hainelor preferate cea mai atenta ingrijire. Este evident si ca oamenii au inceput sa acorde mai multa importanta designului aparatelor electrocasnice si modului in care acestea se integreaza in locuintele lor. Tocmai de aceea, dupa mai multe cercetari, Samsung a dezvoltat si lansat noua masina Crystal Blue, care este acum disponibila si in Romania, redefinind ce inseamna designul si tehnologia in materie de masini de spalat," a declarat Bogdan Maris, Product Manager in cadrul Samsung Electronics Romania.

Functii de top pentru o ingrijire de top a hainelor preferate

O cercetarea realizata de Samsung arata ca o treime din oamenii din Europa lasa hainele nespalate in cosul de rufe deoarece nu sunt siguri cum sa le spele si sa le ingrijeasca in mod corespunzator. Astfel, multe dintre hainele preferate zac in cosul de rufe fara a mai fi purtate o perioada indelungata din teama de a le deteriora. Raportul arata de asemenea, ca mai mult de jumatate dintre cei care au avut haine distruse de masina de spalat acum evita sa le mai spele, prejudiciul echivalat fiind de aproximativ 120 de euro pe an. Aceste lucruri se intampla pentru ca majoritatea utilizatorilor nu inteleg multitudinea de cicluri de spalare ale masinilor, folosind in medie doar doua cicluri diferite din 13 optiuni: spalarea la 40 de grade (66%) si ciclul de spalare rapida (57%).

Citește și:

Pentru a le oferi utilizatorilor un mod cat mai simplu si intuitiv pentru ingrijirea adecvata in functie de tipul tesaturilor, Samsung Crystal Blue a dezvoltat tehnologia revolutionara EcoBubble. Aceasta foloseste un generator de bule care ajuta la dizolvarea mult mai rapida a detergentului si la formarea unei cantitati mari de spuma care patrunde mai usor in tesatura, utilizand apa mult mai rece si protejand astfel hainele si aspectul acestora timp indelungat.

Tot pentru a veni in sprijinul utilizatorilor, masina de spalat Crystal Blue ofera mai multe cicluri de specialitate pre-setate care ajuta la ingrijirea in mod corect a diferitelor tipuri de tesaturi, inclusiv lana si denim si altele care elimina murdaria si petele dificile, cum ar fi de exemplu, ciclul "Cooking & Dining", care se va ocupa de urmele inestetice de grasime si alimente.

Citește și:

Mai mult timp liber pentru tine si mai multa grija pentru hainele tale

Samsung a gasit o solutie pentru a evita timpul pierdut in casa pentru a fi langa masina de spalat de fiecare data cand e nevoie sa pornesti un nou ciclu de spalare sau pentru a goli masina la finalul procesului de teama ca hainele sa nu capete miros. Pentru a avea timp sa te bucuri de lucrurile cu adevarat importante si sa arati impecabil cu orice ocazie, masina de spalat Crystal Blue a dezvoltat un mod inteligent prin care utilizatorii pot controla si monitoriza de oriunde s-ar afla masina de spalat prin intermediul functiei Smart Control, folosind o aplicatie de pe smartphone (este necesara o conexiune de tip wi-fi, iar aplicatia este disponibila pe dispozitive Android si iOS).

Tot pentru a eficientiza cat mai mult timpul dedicat activitatilor casnice, Samsung Crystal Blue ofera functia Auto Optimal Wash, care foloseste 4 tehnologii cu senzori ce aduna informatii despre incarcatura masinii si in functie de acestea decide automat ciclul optim de spalare. In completarea acesteia vine si functia Auto Dispense care dozeaza in mod automat cantitatea ideala de detergent si balsam. Astfel, utilizatorii pot selecta ciclul de spalare potrivit hainelor prin simpla atingere a unui buton.

Citește și:

    Masina de spalat Samsung Crystal Blue combina un design simplu si elegant cu o experienta de utilizare imbunatatita si un nou nivel de performanta de spalare eficient, astfel incat consumatorii sa poata petrece mai putin timp spaland hainele preferate, acestea beneficiind in acelasi timp de ingrijirea adecvata. Procesul de spalare cu Samsung Crystal Blue nu va schimba doar experienta de spalat in sine, ci, de asemenea, va schimba viata utilizatorilor de zi cu zi, oferind mai mult timp liber, mai multa flexibilitate si incredere in felul in care tinutele vestimentare vor arata.

    Vizionare placuta


    Kudika
    27 Iunie 2014
    Echipa Kudika

    Ti-a placut acest articol?

    Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.