Setari Cookie-uri

Clubul Rezidential Stejarii este gazda celei mai noi cafenele Brioche Doree

Din aceasta vara, cea mai noua locatie este gazduita de Clubul Rezidential Stejarii.

Comunicta de presa

Apreciata pentru ingeniozitatea cu care imbina conceptul de stil parizian si bucataria urbana franceza, Brioche Doree a inregistrat o evolutie impresionanta in cei 30 de ani de la deschiderea primei cafenele in Brest, Franta.

Noua cafenea Brioche Doree pune la dispozitia rezidentilor din Stejarii un sortiment complet de preparate frantuzesti, de la gustarile si cafeaua de dimineata, la sandwich-urile de la pranz si prajiturile de dupa-amiaza. Cafeneaua ofera o gama extinsa de produse ce pot fi servite la pachet, disponibile la comanda sau savurate pe terasa primitoare din cadrul complexului.

"Ne bucuram sa fim gazda Brioche Doree si sa oferim rezidentilor nostri experienta unei mese frantuzesti autentice. Inca din momentul deschiderii, comunitatea s-a aratat incantata de aceasta initiativa. In plus, a fost o surpriza extrem de apreciata de chiriasii de nationalitate franceza care se simt, astfel, mai aproape de casa", a declarat Andreea Cojocaru, Director Comercial al Clubului Rezidential Stejarii.

Citește și:

Philippe Besadoux, CEO Brioche Doree, a declarat: "Suntem foarte incantati ca am inaugurat cea de-a treia cafenea Brioche Doree din Romania, in cadrul Clubului Rezidential Stejarii. Avem convingerea ca brandul francez va cuceri tot mai multi clienti, intrucat la Brioche Dorée dispunem de o echipa profesionista si dinamica, orientata spre client si care respecta valorile marcii: de a ne implica, de a multumi si de a respecta clientii. Totodata, suntem increzatori in puterea originilor companiei: produse de calitate si traditie in Franta si in strainatate, in prezent si in viitor. Scopul nostru este de a construi un business durabil, si pentru acest lucru, nu puteam gasi un partener mai bun decat Clubul Rezidential Stejarii, care a dovedit deja ca ne impartaseste valorile: standarde inalte si profesionalism."

Citește și:

Cafeneaua Brioche Doree este situata la intrarea principala in cadrul Clubului Rezidential Stejarii si este deschisa in fiecare zi, de luni pana vineri, de la 8:00 la 22:00, iar sambata si duminica de la 9:00 la 22:00.

Vizionare placuta


Kudika
27 Iunie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.