Setari Cookie-uri

Un nou standard in curatarea vaselor - AUR pentru cel mai bun Pur si Somat!

Henkel anunta o inovatie intr-o noua formula care revolutioneaza procesul de curatenie in bucatarie, aducand un nou standard "de aur" in spalatul vaselor - atat manual, cat si automat - si lanseaza doua game premium noi pentru vase stralucitoare, "ca aurul": Pur Gold si Somat Gold Gel.

Comunicat de presa

Multumita acestor game, vasele intra intr-o "epoca de aur" a eficientei si stralucirii, in timp scurt si fara efort, cu rezultate demne de o medalie de aur de fiecare data, indiferent de modul spalarii - manual sau automat.

Noua formula Pur Gold este de doua ori mai concentrata si extra eficienta contra grasimii - acum, o singura picatura de Pur Gold actioneaza de 2 ori mai bine si mai rapid, pentru rezultate stralucitoare, atunci cand speli vasele manual.

In acelasi timp, noua formula inmoaie petele dificile de mancare sau crustele intarite, fara sa mai fie nevoie de inmuierea prealabila a vaselor foarte murdare. 10 minute sunt acum suficiente pentru a indeparta cele mai "incapatanate" cruste, asa cum sunt cele care se formeaza dupa prepararea unor produse cu amidon, precum pastele, orezul sau cartofii.

Citește și:

Si pentru ca orice bucatarie merita sa straluceasca, Henkel completeaza gama premium Gold si lanseaza o noutate si pentru cei care folosesc masina automata de spalat vase: noul Somat Gold Gel, singurul gel bicameral de pe piata, seteaza standardul "de aur" si in spalarea automata a vaselor. Lansarea noului Somat Gold Gel vine in completarea gamei de tablete Gold lansata anul trecut care a devenit in scurt timp un reper pentru segmentul de detergenti de vase pentru masini automate. Astfel, folosind solutiile premium oferite de Henkel, vasele raman stralucitoare si curate de fiecare data, fara sa mai fie necesara curatarea lor in prealabil.

Noile game Pur Gold si Somat Gold Gel se gasesc la raft incepand cu luna iunie. Pur Gold este disponibil in doua dimensiuni: 450 ml si 700 ml si cu doua tipuri de parfum - Lamaie si Fresh. Somat Gold Gel, noul detergent pentru masina de spalat vase, este disponibil in 2 variante de 600 ml, Anti-grease si Neutra-fresh, echivalentul a 24 de spalari.

Citește și:

Preturi recomandate:

Somat Gold Gel pentru masina de spalat vase: 600 ml sau 24 spalari: 31,62 lei
Pur Gold: 450 ml: 6,89 lei 900 ml: 9,55 RON

Vizionare placuta


Kudika
30 Iunie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.