Setari Cookie-uri

Silan Classic iti rasplateste grija pentru prospetime cu o vaza unicat

Bucura-te de 8 saptamani de prospetime

comunicat de presa:

In perioada 1 iulie - 26 august 2014, bloggerii si jurnalistii sunt invitati sa descopere, intr-un mod inedit, prospetimea de lunga durata cu noua gama Silan Classic, avand grija de o planta in ghiveci.


Astfel, in cadrul campaniei “Bucura-te de 8 saptamani de prospetime”, Silan daruieste 50 de plante celor care se inscriu pe site-ul www.8saptamanideprospetime.ro, in primele patru zile de la startul campaniei.
Pentru efortul de a tine planta in ghiveci proaspata timp de 8 saptamani, acestia pot castiga o vaza unicat, semnata de un artist sticlar. De altfel, cu noua gama Silan Classic, mirosul proaspat al rufelor din dulap este pastrat tot timp de 8 saptamani*.


Pe intreaga perioada a concursului, bloggerii sunt invitati sa scrie articole si sa posteze imagini pe propriul blog si pe retelele sociale despre evolutia plantei, iar jurnalistii sa posteze materiale despre planta si campanie pe retelele sociale.

Citește și:


La final, cei care au scris cel putin un material vor intra in tragerea la sorti pentru una dintre cele 8 vaze realizate manual de un artist sticlar. Acestea sunt create special pentru fiecare in parte, de aceea castigatorii isi vor putea alege modelul si culoarea preferate. Astfel, premiile unicat vor infrumuseta orice spatiu, pastrand totodata prospetimea si culoarea florilor preferate. Sunt mici obiecte de arta, elegante si functionale in acelasi timp.


Noua formula Silan Classic – Silan Mediterranean, Silan Lilac Garden, Silan Fresh Spring - este imbogatita cu capsule inovatoare de parfum care ofera o noua dimensiune a prospetimii de lunga durata. Cu o noua tehnologie, balsamul Silan ofera si o moliciune incredibila, astfel incat hainele vor fi placute la atingere si parfumate.

*8 Saptamani de prospetime in dulap. Efect al capsulelor parfumate.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
2 Iulie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.