Setari Cookie-uri

Vara vine cu parfumuri florale si fructate de la Coccolino Creations

Vara suntem cu totii in cautarea relaxarii in locuri noi, inspirationale.

Comunicat de presa

Vara suntem cu totii in cautarea relaxarii in locuri noi, inspirationale. Si Coccolino, ursuletul care face hainele pufoase si parfumate, a plecat in CoccoAventura, o calatorie de neuitat pe meleaguri exotice, in cautarea inspiratiei pentru noi parfumuri.

La mijlocul lunii iunie, Coccolino a pornit in calatorie ca expert pufolog si partener al lui Bradut Florescu, jurnalist de calatorii si un cunoscator al frumoaselor meleaguri asiatice. Inspirat de frumusetile locurilor explorate, Coccolino relanseaza gama Sensations sub numele Coccolino Creations, o combinatie de parfumuri deosebite de fructe si flori, un adevarat rasfat pentru simturi.

In plus, incantat de aroma nuferilor pe care i-a intalnit la fiecare pas in experienta sa, Coccolino a extins aceasta gama cu un nou produs cu parfum proaspat si racoritor de nufar si grepfrut roz (Water Lily & Pink Grapefruit).

Citește și:

Noua gama vine cu un ambalaj premium, dar si cu o tehnologie pe baza de micro-capsule parfumate, care se fixeaza in tesaturi si se sparg la orice miscare eliberand parfum pe o durata mai lunga de timp, pentru o experienta unica si de neuitat.

Pe parcursul CoccoAventurii pe meleaguri 100% inspirationale, pufosul ursulet s-a bucurat de experiente de neuitat, de peisaje nemaintalnite, de plaje insorite, de adevarate oaze de inspiratie pline de flori si fructe exotice.

CoccoAventura continua, iar Coccolino isi invita toti fanii sa ii fie alaturi in continuare pe pagina de Facebook CoccolinoRomania si pe platforma tedoo.ro, pentru a explora in continuare impreuna frumusetile locurilor si aromele exotice.

Si pentru ca intotdeauna Coccolino si-a rasplatit prietenii, toti cei care ii viziteaza pagina se pot astepta la premii care sa le aduca si lor inspiratie pe timpul verii.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Iulie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.