Setari Cookie-uri

Noul Fairy dureaza mai mult

Fairy este acum de doua ori mai vascos decat variantele anterioare

comunicat de presa:

Pentru ca vasele sunt multe, iar mancarea e tot mai diversa, Fairy s-a adaptat noilor cerinte ale pietei si si-a imbunatatit, la randul sau, formula, fiind acum de doua ori mai vascos decat variantele anterioare.

Special pentru consumatorii care apreciaza lucrurile care dureaza mai mult, noul Fairy vine in completarea gamei de produse cu o durata de viata mai lunga. Iar pentru cei care cauta in continuare sa ii impresioneze pe cei dragi, nu doar prin mancarea delicioasa pe care o prepara, ci si prin deciziile istete pe care le iau in privinta detergentului de vase, Fairy devine un real ajutor.

Chef Florin Dumitrescu: ‚Nu e usor sa ii impresionam pe cei dragi, dar cu un pic de inventivitate si de curaj putem reusi. Noul Fairy ne permite sa experimentam, sa inovam, sa testam limitele noastre si ale celorlalti pentru ca poate face fata mai multor provocari si, la urma urmei, mai multor vase de spalat. Cred ca va imaginati ce inseamna asta pentru un bucatar, chiar si pentru unul amator’.

Citește și:

Sub umbrela noii campanii Fairy, timp de zece zile, in cadrul unui concurs online, femeile din Romania au fost invitate sa detalieze modul in care si-au impresionat mamele-soacre in bucatarie. 411 de nurori au raspuns demersului, mentionand cele mai sofisticate si mai indraznete expresii culinare. Premiul pentru cele mai creative zece nurori a constat intr-o cina deosebita, pregatita de catre Chef Florin, pentru ele, sotii si soacrele lor, la restaurantul Goccia. La final, vasele au fost spalate cu noul Fairy, din care a mai ramas si pentru alte evenimente.

Vizionare placuta


Kudika
7 Iulie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.