Setari Cookie-uri

Noul Parfum Divin de la Caudalie, acum si in Romania

Centrofarm aduce in exclusivitate in Romania noul parfum Divin de la Caudalie. Inspirat dupa uleiul Caudalie Divine Oil, renumit pentru mirosul subtil, floral si insorit, cu note lemnoase, parfumul promite sa ofere aceeasi experienta inedita plina de rafinament si eleganta, pe care o ofera si celelalte produse din gama.

Comunicat de presa

Adori mirosul Caudalie Divine Oil? Atunci, cu siguranta vei fi cucerita si de Parfum Divin de la Caudalie, primul parfum creat de Mathilde Thomas impreuna cu maestrul parfumier Jacques Cavallier.

Lasa-te cucerita de delicatetea si ultra-feminitatea trandafirului, a moscului si a vaniliei. Aceasta formula concentrata a senzualitatii, minunat de catifelata si rafinata, te va purta prin notele sale combinate de trandafir bulgaresc, esenta de trandafir din Maroc, cedru de Virginia, vanilie si piper roz picant. Pe scurt, te va face sa te simti divina!

Sticla sublima, in care te poti oglindi, acoperita de un dop frumos de lemn de fag, ofera aspectul unei infuzii cu aur pur.

In Romania produsele Caudalie se gasesc in exclusivitate in farmaciile Centrofarm, iar parfumul Divin de la Caudalie poate fi achizitionat la pretul de 210 lei.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Iulie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.