Setari Cookie-uri

Modeleaza copilaria - univers informational despre copii pentru cei mari

Compania Abbott a lansat proiectul "Modeleaza copilaria" prin care se adreseaza parintilor cu micuti de toate varstele si vine in intampinarea acestora cu raspunsuri si sfaturi la intrebarile legate de cresterea copiilor.

Comunicat de presa

"Prin «Modeleaza copilaria», Abbott lanseaza o invitatie parintilor de a se transpune pentru un moment in lumea colorata si plina de bucurie a celor mici. Cresterea sanatoasa si armonioasa a copiilor este una dintre directiile prioritare in strategia noastra si, prin acest proiect, alaturi de portofoliul nostru de produse de pediatrie, incercam sa venim in sprijinul parintilor cu raspunsuri si solutii pe diverse tematici in ceea ce priveste aceasta", declara Adrian Grecu - General Manager Abbott Romania.

Proiectul are mai multe componente, printre care si platforma online www.modeleazacopilaria.ro in cadrul careia parintii pot descoperi cum sa "modeleze cu dragoste" copilaria celor mici, indiferent de varsta pe care acestia o au.

Platforma cuprinde informatii si sfaturi in ceea ce priveste sanatatea, alimentatia, ingrijirea, siguranta, psihologia, educatia si distractia copiilor, care sa ajute parintii sa ia deciziile potrivite legate de cresterea sanatoasa a copiilor, la momentul potrivit. Articolele sunt redactate de specialisti in pediatrie sau psihologie, care la randul lor sunt parinti.

Citește și:

Parintii se pot documenta pe platforma despre bolile specifice copilariei, afectiunile respiratorii si gastrointestinale, precum si despre alte teme legate de sanatatea celor mici, si vor avea acces la materiale care abordeaza momentele importante din viata copiilor, ca de exemplu mersul la gradinita sau iesirea in societate, care sunt detaliate de specialisti.

Si pentru ca suntem in plin sezon estival, perioada in care copiii, cu precadere, sunt vulnerabili la variatiile mari si bruste de temperatura, parintii pot consulta informatiile oferite de Prof. Dr. Mircea Nanulescu, medic primar pediatru cu specializari in pneumologie pediatrica si nefrologie pediatrica, cu privire la afectiunile gastrointestinale si respiratorii: "Desi marea majoritate a infectiilor respiratorii nu sunt grave si au o evolutie naturala favorabila, exista situatii cu risc crescut pentru evolutie severa fiind necesara consultarea copilului de catre medic. Infectia respiratorie acuta se poate complica uneori cu infectie otica (otita medie acuta), infectie sinusala (sinuzita bacteriana) sau pneumonie."

Citește și:

Proiectul a fost lansat cu ocazia zilei internationale a copiilor, prilej cu care parintii si micutii lor s-au implicat intr-un atelier de modelaj a plastilinei organizat in aer liber in Parcul "Oraselul Copiilor" din Bucuresti.

Vizionare placuta


Kudika
17 Iulie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.