Setari Cookie-uri

S-a lansat Serendipity Beauty Salon

Do you believe in serendipity?

comunicat de presa

Beauty salonul Serendipity anunta deschiderea oficiala a primei locatii in Bucuresti. Salonul ofera servicii de hair-styling, make-up, cosmetica, epilare, manichiura si pedichiura, masaj si terapii de remodelare complementare atat pentru femei cat si pentru barbati.

Serendipity nu este un simplu beauty salon. Este un loc in care fiecare client se va reincarca cu energie pozitiva si va regasi armonia dintre trup si suflet. Odata intrati in salonul creat intr-o atmosfera calda si primitoare, clientii vor deveni parte din lumea Serendipity: o lume rafinata si eleganta.

salon serendipity

Serendipity Salon se caracterizeaza prin simplitatea si rafinamentul din care izvoraste adevarata frumusete a femeii. Situat in zona Dorobanti, Serendipity Salon este destinat tuturor femeilor care isi doresc o coafura ce reflecta un par sanatos, un ten radiant, o manichiura ingrijita sau o silueta de invidiat.

Citește și:

Echipa Serendipity Salon este formata din trei profesionisti dedicati muncii lor. Cu experienta in domeniul cosmeticii, make-up-ului si masajului, echipa urmeaza o filosofie bazata pe intelegerea importantei emotiei estetice.

Serendipity Salon inseamna dorinta de a pune la dispozitia clientilor toate serviciile necesare pentru a le oferi momente de relaxare si rasfat benefice atat pentru trup cat si pentru suflet. Este o provocare pentru mine sa multumesc pe cei care calca pragul salonului si ma preocupa confortul clientelor. Serendipity Salon este promisiunea pentru servicii de calitate la cele mai inalte stadarde”, declara Nicoleta Nitu, proprietara salonului.

Pentru mai multe informatii, vizitati site-ul oficial Serendipity Salon si pagina oficiala de Facebook Serendipity Salon.

Vizionare placuta


Kudika
18 Iulie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.