Setari Cookie-uri

Wild Olive African Artisans la Victoria Gallery

WILD OLIVE AFRICAN ARTISANS completeaza experienta exclusiva oferita clientilor sai de VICTORIA GALLERY.

comunicat de presa

Wild Olive African Artisans reprezinta mai mult decat un brand de produse de ingrijire, filosofia acestuia mizand pe responsabilitate sociala, arta de a trai frumos si respect deplin pentru mediul inconjurator.

Nascut pe continentul African si avand drept sursa de inspiratie atat ritualurile de ingrijire si infrumusetare ancestrale, cat si ingredientele locale provenite din culturi organice, Wild Olive African Artisans alatura traditia manufacturarii artizanale a fiecarui produs cosmetic, unei viziuni artistice unice, relevanta atat in ceea ce priveste formularea cat si modalitatea de prezentare a elixirurilor cu proprietati de regenerare uimitoare pentru piele sau a esentelor ce innobileaza prezentele discrete.

“Valorile care definesc Wild Olive African Artisans, pasiunea pe care o asternem in fiecare nou produs pe care il dezvoltam in fabrica noastra din Cape Town si idealul perfectiunii pe care il urmarim in mod constant, ne-au determinat sa ne indreptam atentia inspre singurul department-store din Romania, a carui clientela selecta poate rezona cu un concept de beauty precum al nostru. Clientii Victoria Gallery isi pot completa experienta de “shopping" intr-un spatiu extraordinar, patrunzand in universul frumusetii Wild Olive African Artisans si delectandu-se cu arome si texturi pe care nu au mai avut sansa sa le incerce pana acum, dispuse in recipiente de colectie realizate manual, care pot fi pastrate asemenea unor obiecte de decor sau arta.”, declara Iuliana Lupu- European Brand Manager.

Citește și:

Untul de shea, uleiul de marula sau de masline, extractele africane recunoscute in arealul cosmeticii pentru proprietatile lor uimitoare, obtinute in urma unui fair trade din surse care asigura cea mai buna calitate, sunt doar cateva dintre ingredientele incluse in formulele unturilor de corp, uleiurilor de baie sau sapunurilor Wild Olive African Artisans.

Actiunea sinergica a ingredientelor naturale si botanice creeaza premisele unui ritual de infrumusetare complex, care are in vedere atat tratarea pielii, cat si desfatarea simturilor, atat la nivel tactil prin texturile bogate ale cremelor, cat si la nivel olfactiv gratie aromelor inconfundabile.

Cele cinci fragrante Wild Olive African Artisans confera o noua dimensiune parfumeriei artistice, regasindu-se atat sub forma de extract de parfum 100% organic, cat si in liniile de ingrijire corporala sau in lumanarile gazduite in recipiente de portelan (colaborare cu reputatul artist Lisa Firer). Vetiveria Citrata, Rosaria, Plantifolia Lignosa, Flora Capensis sau Florae, redau intr-o maniera cu totul aparte, capitole olfactive menite sa rezoneze din plin cu cele mai profunde trairi sau simtaminte umane.

Citește și:

Arta parfumeriei sub semnatura Wild Olive African Artisans nu este supusa codurilor sau rigorilor clasice, ci unei viziuni unice, marcate de emotie si sensibilitate. Datorita structurii lor organice, parfumurile pure Wild Olive African Artisans evolueaza in mod diferit pe pielea fiecarei persoane in parte, dezvaluindu-se treptat si transformandu-se in soapte calde si intime.

Misiunea Wild Olive African Artisans nu se rezuma doar la crearea unor produse organice situate la cel mai inalt nivel al calitatii, ci se reflecta si in plan social si artistic. Pentru noi, viata este o forma de arta...

Am ales Wild Olive pentru Victoria Gallery deoarece este un brand cu o poveste speciala insa nu doar atat, ci si un proiect social impresionant.” declara Andreea Altay (Managing Partner - Victoria Gallery).

Incepand cu luna iulie, produsele Wild Olive African Artisans – parfumurile pure, unturile de corp, uleiurile de baie, lumanarile si sapunurile sunt disponibile si la Victoria Gallery, alaturi de cele mai prestigioase nume din fashion, beauty & lifestyle.

Citește și:

    Vizionare placuta


    Kudika
    23 Iulie 2014
    Echipa Kudika
    Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

    Ti-a placut acest articol?

    Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.