Setari Cookie-uri

Ultra Color Bold Lipstick si Big & Daring Mascara de la Avon

Descopera doua dintre cele mai indraznete produse create vreodata de catre AVON: Ultra Color Bold Lipstick si Big & Daring Mascara.

Comunicat de presa

Descopera doua dintre cele mai indraznete produse create vreodata de catre AVON: Ultra Color Bold Lipstick si Big & Daring Mascara.

Asociaza-le cu exuberanta unei veri in care totul pare posibil si intra si tu in Hora Frumusetii AVON. Mai mult decat un dans, o stare de spirit, Hora Frumusetii AVON aduce impreuna increderea, optimismul si bucuria de putea fi tu insati.

Bold Lipstick are o textura bogata, ce confera acoperire completa si cea mai saturata culoare de pana acum – cu 33% mai multi pigmenti de culoare decat un ruj traditional. Cu luciu discret, invaluie buzele in catifea si le protejeaza cu SPF15, facandu-le sa para mai pline.

Big & Daring Mascara ofera cu 600% mai mult volum, datorita periutei curbate si complexului body building, ce contina keratina, proteine si colagen. Linia periutei se adapteaza liniei naturale a genelor si, datorita firelor mai scurte, taiate intr-un unghi special, poate atinge toate genele, conferindu-le volum dintr-o singura miscare. Textura Big & Daring, sub forma de crema-gel, bazata pe tehnologia cu micro emulsie, este mai cremoasa si fluida, permitand un volumul spectaculos, fara a incarca genele.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 Iulie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.