Setari Cookie-uri

Final Summer Sales PARTY hosted by CONDUR by alexandru

CONDUR by alexandru adreseaza in dupa-amiaza zilei de 31 iulie, o invitatie de nerefuzat, la un rendez-vous intim croit pe calapodul unic al sufletului feminin.

comunicat de presa

Nicio dupa-amiaza de vara nu seamana cu cealalta atunci cand adierea frumusetii atinge micul boudoir feminin si isi gaseste expresia in detalii sarmante, defel frivole si punctate de un simt al cochetariei ce dainuie de secole.

Fiecare femeie isi identifica cu prisosinta, asa cum numai ea stie, secretele menite sa ii contureze o aparitie de neuitat, iar vara aceasta pretextele seductiei poarta amprenta inconfundabila a condurilor de poveste, meniti a completa admirabil bagajul de vacanta si a insoti pasii pe alei putin cunoscute, plasate in cadre desprinse dintr-o pelicula cu final nescris.

condur by alexandru

CONDUR by alexandru adreseaza in dupa-amiaza zilei de 31 iulie, o invitatie de nerefuzat, la un rendez-vous intim croit pe calapodul unic al sufletului feminin. Incepand cu ora 18:30, showroom-ul CONDUR by alexandru din Blv. Iuliu Maniu nr.7, se va transforma intr-un salon cochet, in care oaspetii vor descoperi tentatiile verii 2014: sandale si balerini realizati manual din piele de cea mai buna calitate si finisaje impecabile, disponibili la preturi topite sub razele soarelui cuceritor, noua colectie de lacuri de unghii toamna-iarna 2014 CND Shellac denumita in mod sugestiv “Modern Folklore” si dezvaluita in premiera, piese perfecte din lemn pictat manual semnate Exotique, pentru un boudoir rafinat inmiresmat de petale de flori suave dispuse in aranjamente delicate de Floria.ro, precum si o serie de cadouri surpriza menite a aseza zambete pe chip si straluciri in priviri.

Citește și:

Final Summer Sales PARTY hosted by CONDUR by alexandru reprezinta preambulul cadrelor de vacanta ideale insa nu idealiste, posibile si subsumate feminitatii in adevaratul sens al cuvantului. Pornind dintr-un decor demn de o aristocrata moderna, regasit in colectia speciala Exotique, raspunzand apoi cu promptitudine invitatiei la intalnirea cu cei mai talentati nail artisti Topline decisi sa imprime manichiurii un aer cu tenta tomnatica, gratie celor mai noi lacuri de unghii CND Shellac – colectia “Modern Folklore” menita a crea un corespondent excelent cu brandul 100% romanesc de incaltaminte CONDUR by alexandru si in final zabovind in fata display-urilor cu sandale mai tentante ca niciodata gratie preturilor reduse considerabil, invitatele la Final Summer Sales PARTY vor avea parte de un rasfat al tuturor simturilor, intr-o sesiune de frumusete complexa.

Citește și:

O ocazie unica de a beneficia de reducerile finale la colectia de sandale CONDUR by alexandru primavara-vara 2014, de a face cunostinta in avanpremiera cu nuantele CND Shellac in tendinte pentru toamna-iarna 2014 si de a gasi inspiratia pentru redecorarea caminului, in piesele Exotique realizate in serie limitata.

Final Summer Sales PARTY hosted by CONDUR by alexandru isi asteapta oaspetii joi 31 iulie, cu incepere de la ora 18:30, in showroom-ul din Blv. Iuliu Maniu nr.7, corp T, et.1, int. 11.

Vizionare placuta


Kudika
30 Iulie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.