Setari Cookie-uri

Gillette Venus provoaca femeile sa-si dezvaluie secretele pentru picioare catifelate

Feminitate este o stare de spirit data de increderea ca arati si te simti minunat si, de obicei, este rezultatul unui ritual de ingrijire personalizat de fiecare femeie.

Comunicat de presa

Indiferent de care este tipicul dupa care alegi sa iti rasfeti corpul, un lucru este cert - indepartarea parului nedorit este unul dintre pasii ce se regasesc in ritualul oricarei femei.

Pentru a intelege mai bine nevoile si cerintele pe care le au femeile de la o metoda de epilare, Gillette Venus, primul aparat de ras special creat pentru femei, a provocat femeile, printr-un chestionar pe Facebook*, la o discutie deschisa despre indepartarea parului nedorit, feminitate si stil personal.

Intrebate ce le face sa se simta feminine, 41% dintre femei au raspuns ca purtarea unui anumit tip de tinute le da un sentiment de feminitate, iar 50% dintre ele aleg sa-si exprime aceasta stare de spirit prin petrecerea timpului liber alaturi de prieteni, simtindu-se bine in pielea lor.

La intrebarea 'Care este ritualul tau zilnic de infrumusetare?', 46% dintre respondente au dezvaluit ca acorda o mare importanta ingrijiri tenului, parului si pielii, fara sa uite insa de hidratare - 68% declarand chiar ca acesta este secretul lor de frumusete. Insa si sportul este parte a ritualui zilnic, 50% dintre ele pregatindu-se de vara practicand sport pentru a-si tonifia corpul.

Citește și:

Cand vine vorba despre metoda de epilare preferata, parerile sunt impartite, insa 36% dintre cele care au raspuns aleg aparatul de ras ca o metoda simpla, usor de folosit si la indemana pentru a scapa de parul dorit. Iar 48% dintre ele aleg un aparat de ras special creat pentru femei, cu mai multe lame care epileaza aproape de piele pentru o senzatie indelungata de catifelare.

Mai multe lame, pernite protectoare si cap pivotant, sunt criteriile dupa care femeile, in proportie de 78%, isi aleg aparatul de ras pentru o epilare usoara, curata si la indemana. Aparatul de ras Gillette Venus raspunde acestor criterii, oferind femeilor din Romania posibilitatea de a se bucura de picioare catifelate dintr-o singura alunecare.

Si pentru ca picioarele frumoase si catifelate trebuie puse in valoare, Gillette Venus le-a chestionat si care este maniera prin care aleg sa se puna in evidenta - 60% dintre ele optand pentru pantaloni scurti, indrazneti, pe care ii combina in diferite tinute pentru a fi in pas cu tendintele.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
31 Iulie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.