Murad Pore Reform - Blackhead & Pore Clearing Duo

Murad Pore Reform - Blackhead & Pore Clearing Duo
Kudika
6 August 2014

Murad's Blackhead & Pore Clearing Duo este un tratament in doi pasi cu actiune rapida.

Comunicat de presa

Murad's Blackhead & Pore Clearing Duo este un tratament in doi pasi cu actiune rapida. Kit-ul include un produs care extrage punctele negre (Blackhead Remover) si un serum care ajuta la reducerea porilor in timp ce ii sigileaza, asigurand o protectie de lunga durata impotriva impurtatilor (Pore Refining Serum). Blackhead & Pore Clearing Duo curata profund, decongestioneaza porii incarcati si reduce in medie cu 58% formarea punctelor negre.

Blackhead & Pore Clearing Duo face parte din gama Murad Pore Reform creata pentru a curata in profunzime porii si pentru a reduce aparitia punctelor negre cauzate de excesul de sebum si impuritatile ce patrund in foliculi. Prin pastrarea porilor curati, sigilati si reglarea productiei de sebum, gama Pore Reform echilibreaza sanatatea dermei oferind un aspect neted, matasos si uniform tenului, conform complexului Inclusive Health patentat de Dr. Murad.

• Dovedit clinic ca reduce in medie cu 58% aparitia punctelor negre.
• Extractul de argila vulcanica minerala si de fruct indian Shikakai detoxifiaza, curata impuritatile si excesul de sebum in timp ce purifica porii.
• Complexul Oxidation Reversal diminueaza productia sebumului, principala cauza a aparitiei punctelor negre.
• Extractul de samburi de rodie actioneaza ca un astringent, diminueaza porii si ofera un aspect uniform pielii.

Sursa foto interior: Shutterstock

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri