Setari Cookie-uri

5 ani de tocmai.ro

Cel mai mare site de anunturi gratuite din Romania, tocmai.ro, aniverseaza 5 ani de cand este alaturi de vanzatorii si cumparatorii din toata tara. Site-ul care a dat nastere celebrului personaj "Varu" a crescut mult de la un an la altul, gazduind milioane de anunturi din toate categoriile si oferind in premiera pe piata de anunturi din Romania serviciul de livrare gratuita.

Comunicat de presa

De 5 ani, utilizatorii site-ului tocmai.ro cumpara si vand, simplu si rapid, ceea ce isi doresc. Astfel, au contribuit la succesul tocmai.ro si au publicat in tot acest timp un numar de peste 15 milioane de anunturi. 3 milioane dintre acestea au fost inregistrate doar in prima parte a anului 2014, adica peste
400.000 de anunturi adaugate lunar. In acest an, tocmai.ro este site-ul numarul 1 de anunturi din Romania, cu aproape 4.000.000 de vizitatori unici in fiecare luna, practic toti romanii care cauta afaceri bune pe internet.

In plus, numarul anunturilor postate pe site-ul tocmai.ro si marcate cu simbolul "Livrare gratuita si verificare colet" a cunoscut o crestere accelerata in ultima perioada. Peste 100.000 de vanzatori au publicat aproape 400.000 de anunturi pentru produse cu acest serviciu inclus.

Citește și:

"Ce au vandut si au cumparat romanii in acesti 5 ani?" - De toate! Valoarea totala a anunturilor publicate de la lansarea site-ului tocmai.ro si pana in prezent este de 460 de miliarde de lei, din care 150 de miliarde de lei este suma tuturor anunturilor publicate in 2014. Cel mai mare pret pentru un anunt este cel al unei case din Bucuresti, amplasata in Parcul Carol, cotata la 5.650.000 de euro.

Alte obiecte valoroase, din diferite arii de interes, puse la vanzare pe tocmai.ro, au fost: un leagan din bronz pentru copil care costa 1.000 de euro sau tabloul Miss Murray, de Sir Thomas Lawrence, estimat la 100.000 de euro, pentru iubitorii de arta si bun gust. De asemenea, cel mai de pret ceas pus la vanzare pe site este un Hublot Big Bang, din otel cu diamante, care poate fi cumparat la pretul de 9.999 de euro, iar cel mai scump goblen, care reda Cina cea de Taina, este in valoare de 36.000 de euro.

Citește și:

Responsabilitatea asupra veridicitatii anunturilor publicate pe tocmai.ro ii revine utilizatorului (vanzatorului). Administratorii site-ului le recomanda tuturor cumparatorilor ca, inainte de a finaliza o tranzactie, sa-si ia toate masurile de precautie necesare pentru a se asigura de autenticitatea produselor cumparate.

Pentru cei care cauta preturi reduse si sunt amatori de chilipiruri, anunturile de vanzare sunt ofertante. Chiar si cei care doresc ceva gratuit au de unde alege, deoarece exista numeroase anunturi de adoptie a cateilor si pisicilor.

"In acesti 5 ani de existenta ne-am dezvoltat foarte mult, mai ales datorita utilizatorilor care ne-au fost alaturi si carora le multumim pe aceasta cale. Am tinut cont de fiecare feedback primit si am incercat sa introducem tot timpul noi facilitati si noi beneficii pentru cei care aleg sa desfasoare tranzactii pe tocmai.ro – fie ca doresc sa vanda sau sa cumpere. Si cel mai recent exemplu este serviciul de livrare gratuita. Am invatat impreuna ca anunturile completate corect aduc cele mai rapide rezultate si le-am pus la dispozitie diferite mijloace, prin care sa-si poata promova serviciile si produsele. In continuare avem planuri mari, despre care vom discuta la momentul oportun.", declara Andreea Trif, Project Manager tocmai.ro.

Citește și:

La aniversarea a 5 ani de tocmai.ro, site-ul a facut si un top al celor mai cautate anunturi, in functie de litera din alfabet. Audi A4, Bmw, Cositoare, Dacia, Electrician, Ford Focus, Golf 4, HTC One, iPhone 5, Jante, Ktm, Logan, Mercedes, Nokia, Opel Astra, Passat, Q7, Remorca, Sofer, Tractor, (tractor) U650, Vw, Wolksvagen Passat, Xbox, Yamaha, Zafira sunt cuvintele cheie dupa care utilizatorii si-au orientat cautarile. Acest top arata ca interesul romanilor este mai ales indreptat catre anunturile din categoria "Auto", urmate de cele din categoria "Electrice si electrocasnice."

Sursa foto interior: iStock

Vizionare placuta


Kudika
6 August 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.